Η αποστολή ...συσπείρωσης και τα πλάνα για το ντέρμπι

Η επιλογή του Γιώργου Δώνη να πάρει στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (29/10, 21:30, Novasports 1 HD) σχεδόν όλους όσοι ήταν διαθέσιμοι, έχει το δικό της νόημα.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού επέλεξε 23 παίκτες, καθώς θέλει να κρατήσει σε "επιφυλακή" τους ποδοσφαιριστές του για το σπουδαίο παιχνίδι της Τούμπας, αλλά και να υπάρξει ο μέγιστος
βαθμός συσπείρωσης για το σημαντικό ματς με το "Δικέφαλο του Βορρά".

Με εξαίρεση τους Παντελάκη, Σιφναίο, τους νεαρούς Αποστολάκη, Θεοχάρη, Σέχου και τους τραυματίες Κότσαρη, Κουντουριώτη και Άλτμαν, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, ο Δώνης θα αφήσει εκτός 18αδας πέντε ποδοσφαιριστές.

Αναφορικά με την ενδεκάδα που αναμένεται να επιλέξει ο Δώνης στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής των Πράσινων προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση τριών κεντρικών αμυντικών, αν και μέσα στην εβδομάδα δούλεψε αρκετά και το 4-3-3.

Ο Διούδης θα βρεθεί κάτω από τα γκολποστ, στα μετόπισθεν αναμένεται να αγωνιστούν οι Μαυρομμάτης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, ενώ Ινσούα (αριστερά) και Κουλιμπαλί (δεξιά) θα είναι στα δύο άκρα.

Οι Κουρμπέλης και Δώνης θα βρεθούν στα χαφ, οι Χατζηγιοβάνης και Χατζηθεοδωρίδης στις πτέρυγες και ο Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Γιάννης Μπουζούκης και Φάνης Τζανδάρης.
Keywords
Τυχαία Θέματα