Απόλυτος κυρίαρχος ο Άντερσον! – VIDEO

Ο Κέβιν Άντερσον υποχρέωσε στην ένατη(!) σερί ήττα του σε τελικό τον Κέι Νισικόρι και κατέκτησε το 500ρι τουρνουά της Βιέννης!

Συνεχίζει την εξαιρετική του σεζόν ο Κέβιν Άντερσον!

Ο 32χρονος Νοτιοαφρικανός έχει παίξει σταθερά καλό τένις σε όλο σχεδόν το 2018 και ανταμείβεται με ολοένα και περισσότερο για την τεράστια βελτίωσή του!

Ο φιναλίστ του φετινού Wimbledon χρειάστηκε να σώσει match point νωρίτερα μέσα στο τουρνουά, κόντρα στον Νικολόζ Μπασιλασβίλι για να φτάσει τελικά μέχρι το τέλος του δρόμου

στη Βιέννη κερδίζοντας ελεγχόμενα τον Κέι Νισικόρι στον τελικό με 6-3, 7-6(3) για τον πέμπτο του τίτλο καριέρας!

Στην αντίπερα όχθη, συνεχίζει το απίστευτο σερί χαμένων τελικών στο τουρ για τον 29χρονο Ιάπωνα που πλέον μετρά εννιά σερί αποτυχίες από το 2016 και μετά!

Διπλή “χάρα” πήρε μάλιστα ο νικητής της διοργάνωσης μιας και “έκλεισε” και μαθηματικά θέση για το Nitto ATP Finals του Λονδίνου όπου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά!

Παρά το γεγονός ότι θεωρείται και είναι ένας εξαιρετικός returner, ο Νισικόρι “πλήρωσε” το γεγονός ότι δεν κατάφερε να “πλήξει” το τεράστιο σερβίς του Αφρικανού σε όλο το ματς με συνέπεια να είναι διαρκώς πιεσμένος στο δικό του σαφώς πιο ευάλωτο σερβίς.

Ένα break ήταν συνεπώς αρκετό για να δώσει στον Άντερσον το πρώτο σετ ενώ και στο δεύτερο περισσότερο αυτός έφτασε κοντά στο να σπάσει το σερβίς του Ιάπωνα παρά το αντίθετο.

Τελικά, οι δύο τενίστες οδηγήθηκαν σε tie break και το σερβίς του Άντερσον και πάλι μίλησε.

Δεν έχασε ούτε έναν πόντο στο σερβίς και με δύο mini breaks “καθάρισε” σχετικά εύκολα τη διαδικασία βελτιώνοντας το δικό του πολύ κακό ρεκόρ σε τελικούς σε 5/18!

Trophy pose looks stronger with every title, @KAndersonATP

#ErsteBankOpen pic.twitter.com/yt1LvnYRbL

Tennis TV (@TennisTV) 28 Οκτωβρίου 2018

Για να δούμε αν και πότε θα “σπάσει” την κατάρα των τελικών ο “σαμουράι”…

Κώστας Αϊτάκης

The post Απόλυτος κυρίαρχος ο Άντερσον! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα