Πρεμιέρα για Τσιτσιπά στο Σινσινάτι

Εντυπωσιακό και το σημερινό πρόγραμμα στο τελευταίο μεγάλο τουρνουά προετοιμασίας για το Αμερικανικό Όπεν

Mια νίκη μακριά από τη συνέχιση του μονόπλευρου αλλά συναρπαστικού τους rivalry είναι Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, αντιμετωπίζει στις 20:00GR-COSMOTE SPORT 6HD, στο δεύτερο μεγαλύτερο court του Linder Family Tennis Center του Σινσινάτι, τον Ζαν Λενάρντ Στρουφ την ίδια ώρα που ο φορμαρισμένος Ρώσος τίθεται

αντιμέτωπος με τον απρόβλεπτο Μπενουά Περ, στο Court 5 των εγκαταστάσεων του Οχάϊο.

Ο Τσιτσιπάς θέλει να αποφύγει τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του σε εναρκτήριο γύρο Masters τουρνουά, μετά το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στο Χούμπερτ Χουρκάτς στο Rogers Cup η οποία του στοίχισε και δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.

Είναι η τρίτη φορά που θα αντιμετωπίσει τον 29χρονο Γερμανό, Νο36 στον κόσμο, τον οποίον νίκησε στο indoor hard court τουρνουά της Σόφιας φέτος, όμως ηττήθηκε στο χώμα της Βαρκελώνης λίγους μήνες αργότερα.

Από το σημερινό πρόγραμμα των ανδρών, ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Νικ Κύργιο και τον Κάρεν Κατσάνοφ, στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας (04:00GR) στο κεντρικό court ενώ ο Ρότζερ Φέντερερ περιμένει τον αντίπαλό του στον 3ο γύρο που θα προκύψει από την αναμέτρηση Βαβρίνκα-Ρούμπλεφ (22:00GR).

Την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση, ψάχνει ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ απέναντι στον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς ενώ το ντεμπούτο του Κέι Νισικόρι περιλαμβάνει την εμφύλια αναμέτρηση με τον Γιοσιχίτο Νισιόκα.

CINCINNATI MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

Στο γυναικείο τουρνουά, όλα τα βλέμματα θα συγκεντρώσει το σπουδαίο ντέρμπι στο κεντρικό court (20:00GR) ανάμεσα στο Νο1 του ταμπλό, Άσλει Μπάρτι και το πρώην Νο1 του κόσμου, Μαρία Σαράποβα που αγωνίζεται με wild card στο τουρνουά.

Την αντίπαλό της στον 3ο γύρο, θα μάθει σήμερα η Μαρία Σάκκαρη περιμένοντας μια εκ των Σαμπαλένκα-Ζανγκ.

Το πρόγραμμα στο κεντρικό court (18:00GR) θα ανοίξει η αναμέτρηση της Σιμόνα Χάλεπ με την Εκατερίνα Αλεξάντροβα ενώ ο Ναόμι Οσάκα παίζει κόντρα στην Αλιαξάντρα Σάσνοβιτς.

WESTERN & SOUTHERN OPEN DRAW | OOP (-7h)

The post Πρεμιέρα για Τσιτσιπά στο Σινσινάτι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα