Ναδάλ: Το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του

Ο θείος και πρώην προπονητής του Ράφα Ναδάλ, Τόνι, μίλησε σε ΜΜΕ της Ισπανίας για το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του “Matador” στην ενεργό δράση, αποκαλύπτοντας τα πλάνα του ενόψει 2019…

Σχεδόν τρεις μήνες έχουν περάσει από την τελευταία φορά που ο Ράφαελ Ναδάλ πάτησε στο court και αγωνίστηκε σε επίσημη αναμέτρηση. Ήταν ο ημιτελικός του Αμερικανικού Όπεν κόντρα στον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, που “έκλεισε” τις υποχρεώσεις του για

το 2018.

Ο Ράφα ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αστράγαλο αυτή την εποχή και ο θείος και πρώην προπονητής του, Τόνι Ναδάλ, μίλησε σε μέσο της χώρας του για το χρονοδιάγραμμα της αποκατάστασης του Ισπανού, αλλά και το πρόγραμμά του για τη νέα σεζόν.

Όπως τόνισε ο 57χρονος κόουτς, “ο Ράφα εγχειρίστηκε επιτυχώς πριν την έναρξη των τελικών της ΑΤΡ και προγραμματίζει να επιστρέψει στις προπονήσεις στις αρχές του Δεκέμβρη (4-5 Δεκεμβρίου)“.

Από εκεί και πέρα, πρόσθεσε “σκέφτεται να παίξει για πρώτη φορά μέσα στο 2019, στο Αυστραλιανό Όπεν. Έχει έναν μήνα καιρό από τη στιγμή που θα πατήσει στο court, να προπονηθεί και να προετοιμαστεί για το τουρνουά, πιστεύω πως θα τα καταφέρει”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ναδάλ: Το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα