Ικανοποιημένος από το ντεμπούτο του ο Ράφα – VIDEO

Τίποτα περισσότερο αλλά και τίποτα λιγότερο δεν περίμενε ο Ράφαελ Ναδάλ από τον πρώτο του αγώνα στο Γαλλικό Όπεν.

Ο απόλυτος κυρίαρχος της διοργάνωσης με 12 τίτλους στο Παρίσι, σέρβιρε πολύ καλά και είχε την απαραίτητη ένταση στο παιχνίδι του, ξεπερνώντας απόλυτα ελεγχόμενα το εμπόδιο του φιλότιμου πλην ακίνδυνου, Ίγκορ Γερασίμοφ με 6-4, 6-4, 6-2 σε 2 ώρες και 5 λεπτά αγώνα στο Philippe Chatrier.

“Έκανα ένα πολύ σταθερό ματς στο σερβίς μου. Έπαιξα ορισμένους πολύ καλούς πόντους. Είχα κάποια καλά forehands, ορισμένους winners στην ευθεία που είναι ένα σημαντικό χτύπημα για μένα. Σε

γενικές γραμμές ήταν ένα φυσιολογικό παιχνίδι για πρεμιέρα στο Roland Garros. Είμαι χαρούμενος. Έκανα αυτά που έπρεπε να κάνω. Δεν περίμενα πολλά περισσότερα. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Είμαι ικανοποιημένος με το παιχνίδι. Ο αντίπαλός μου σέρβιρε καλά, δεν ήταν εύκολο να πετύχω breaks αλλά έκανα σωστά πράγματα και είμαι χαρούμενος με τη νίκη μου” είπε ο Ναδάλ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Αυτή ήταν η 94η νίκη του Ράφα στο Παρίσι, σε σύνολο 96 αγώνων που έχει δώσει στο Γαλλικό Όπεν, συνεχίζοντας το απίστευτο ρεκόρ του στη διοργάνωση.

“Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι αισιόδοξος, να κοιτάω τη δουλειά μου και να βάζω τα δυνατά μου κάθε μέρα. Αυτό έκανα από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ. Έκανα προπονήσεις με την κατάλληλη συμπεριφορά, είμαι αισιόδοξος και αυτό έκανα σήμερα στο ματς” πρόσθεσε.

Ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Νο236 της παγκόσμιας κατάταξης, Μακένζι ΜακΝτόναλντ στον επόμενο γύρο.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Ικανοποιημένος από το ντεμπούτο του ο Ράφα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα