Σβαμπ: «Αυτό είναι θα είναι το κλειδί της πρόκρισης, μπορούμε να το κάνουμε»

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ, μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στην Κράσνονταρ, εκφράζοντας την πίστη του ότι ο Δικέφαλος μπορεί να προκριθεί στους ομίλους.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου:

Για το πόσο διαφορετικό είναι αυτό το ματς σε σχέση με τα προηγούμενα των προκριματικών:

Κατά την άποψή μου είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει από τη μία διαφορές με τα άλλα, από την άποψη ότι ήταν μονά παιχνίδια και έπρεπε να τα κερδίσουμε. Και αύριο αυτός είναι ο στόχος.

Από την άλλη ξέρουμε καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου μας και για μένα πιστεύω ότι θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι. Παρότι μπορεί να μη φαίνεται, ίσως η άμυνα θα είναι αυτή που θα κρίνει ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση.

Για το αν οι ομάδες είναι ισοδύναμες και τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει, μετά και το πρώτο παιχνίδι:

Νομίζω ότι συμφωνώ με την άποψή ότι πάνω κάτω φάνηκε ότι είναι ισοδύναμες. Ο αντίπαλος έχει μεγάλη ποιότητα, βασίζεται στον κεντρικό άξονα με πολλούς συνδυασμούς. Πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για αυτό και να το αντιμετωπίσουμε. Από τη δική μας την πλευρά πρέπει να δείξουμε θάρρος και θράσος στην επίθεσή μας και να πετύχουμε γκολ γιατί αυτός είναι ο στόχος μας. Έχει ένα καλό προαίσθημα για αύριο. Αν όλοι βοηθήσουμε ο ένας τον άλλος και τα δώσουμε όλα, τότε θα καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους.

Για το αν υπάρχει η αίσθηση πως αδίκησαν τους εαυτούς τους στο πρώτο ματς και αν αυτό αποτελεί κίνητρο:

Ναι, μετά το παιχνίδι στη Ρωσία πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Υπήρχε απογοήτευση. Όμως, είδαμε ότι είναι μία ομάδα που μπορούμε να περάσουμε και πήραμε αυτοπεποίθηση, οπότε με αυτή τη λογική θα μπούμε αύριο, δείχνοντας εξυπνάδα και με ηρεμία από τη στιγμή που πετάξαμε εκτός και τη Μπεσίκτας και τη Μπενφίκα, σίγουρα πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε το ίδιο.

Για το αν συμφωνεί ότι το κομβικό κομμάτι είναι η μεσαία γραμμή και αν πέφτει το βάρος πάνω στο δίδυμο του κέντρου:

Συμφωνώ εν μέρη. Η αντίπαλη ομάδα βάζει πολλούς παίκτες στον κεντρικό άξονα, έχει και καλό 10άρι. Αυτό σημαίνει ότι τα χαφ μας θα έχουμε πολύ τρέξιμο. Είμαστε προετοιμασμένοι. Θα έχουμε βοήθειες. Από την άλλη αν χρειαστεί τα χαφ να κάνουν περισσότερα μέτρα για να κερδίσουμε είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε και αύριο και σε κάθε ματς, γιατί πραγματικά πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε.



Όλες οι ειδήσεις από το Sportime

ΠΑΟΚ: Τα κέρδη και οι οικονομικές διαφορές σε Champions και Europa League

Ζαμπά: Έφυγε εξωτερικό αλλά όχι για μεταγραφή – Ποιος ο λόγος

Το άρθρο Σβαμπ: «Αυτό είναι θα είναι το κλειδί της πρόκρισης, μπορούμε να το κάνουμε» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα