Πλήγμα για Αντρέσκου ενόψει Australian Open

Η Μπιάνκα Αντρέσκου δεν θα αγωνιστεί στο βασικό τουρνουά προετοιμασίας για τη Μελβούρνη, στο Όκλαντ

Ερωτηματικά γεννιούνται για τη σωματική κατάσταση της Μπιάνκα Αντρέσκου, στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Η Καναδέζα που εντυπωσίασε με την πορεία της το 2019, κατακτώντας τρεις μεγάλους τίτλους σε Indian Wells, Toronto και US Open και τερματίζοντας στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, απέσυρε τη συμμετοχή

της από το ASB Classic στο Όκλαντ με πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές την Τρίτη (24/12).

“Θέλω να σας ανακοινώσω ότι δεν θα μπορέσω να παίξω στο Όκλαντ. Είμαι πολύ απογοητευμένη με αυτό, όμως μίλησα με την ομάδα μου και αποφασίσαμε να κάνουμε το καλύτερο για μένα. Έχω σπουδαίες αναμνήσεις από εκεί, οπότε ελπίζω να δημιουργήσω νέες αναμνήσεις στη διοργάνωση του 2021” είπε σε μήνυμά της η Αντρέσκου.

NEWS | Bianca Andreescu has had to withdraw from the 2020 ASB Classic due to her ongoing knee issues. We are disappointed not to welcome Bianca back and wish her all the best for a speedy recovery. pic.twitter.com/7HVefuGLBe

— ASB Classic (@ASB_Classic) December 24, 2019

Παρά την απόσυρση της Αντρέσκου που θα ήταν η top seed, το Όκλαντ διατηρεί ένα πολύ δυνατό field με την παρουσάι των Καρολίν Βοζνιάκι, Βίνους Γουίλιαμς, Αμάντα Ανισίμοβα, Κόκο Γκοφ, Σβετλάντα Κουζνέτσοβα και Γέλενα Οσταπένκο.

Το τουρνουά της Νέας Ζηλανδίας θα διεξαχθεί 6-12 Ιανουαριου ενώ το Australian Open από τις 20 Ιανουαρίου έως τις 02 Φεβρουαρίου.

The post Πλήγμα για Αντρέσκου ενόψει Australian Open appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα