Πιστός στο ραντεβού του ο Τιμ – VIDEO

21:00 1/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Ντομινίκ Τιμ έκανε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση στο Κίτζμπουελ της Αυστρίας και προκρίθηκε για τρίτη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του Generali Open…

Μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στον Πάμπλο Αντουχάρ, όμως κατάφερε να περάσει με νίκη στα δυο σετ, ο Νο1 Αυστριακός τενίστας του κόσμου.

Ο Τιμ,

συνεχίζει να ψάχνει την πρώτο του τίτλο σε τουρνουά της χώρας του και πλέον βρίσκεται μόλις δυο νίκες μακριά από αυτόν, μιας και το απόγευμα της Πέμπτης “σφράγισε” τη θέση του στους “4” καλύτερους του Generali Open.

Μετά από μια ώρα και 47 λεπτά, ο Νο4 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, επικράτησε με 7-6(4), 6-4 του Ισπανού αντιπάλου του και την Παρασκευή θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Λορέντζο Σονέγο.

Ο Ιταλός από την πλευρά του, έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τον πολύ φορμαρισμένο Φερνάντο Βερντάσκο, κερδίζοντας τον μάλιστα, με 6-4, 6-4 μετά από μιάμιση ώρα μάχης.

Good at tennis, better at dancing

Lorenzo Sonego cruises into the semi-finals in Kitzbuhel, d. Verdasco 6-4 6-4 #GeneraliOpen pic.twitter.com/TYDi0nHfeW

Tennis TV (@TennisTV) 1 Αυγούστου 2019


Ο έτερος ημιτελικός θα είναι ανάμεσα στον εξαιρετικό τις τελευταίες δυο εβδομάδες, Άλμπερτ Ράμος Βινόλας και τον Κάσπερ Ρουντ.

Ο Ισπανός, προερχόμενος από τον τίτλο που κατέκτησε την περασμένη εβδομάδα στο Γκστάαντ, μετράει ήδη τρεις σερί νίκες στην Αυστρία, με την πιο πρόσφατη να είναι απέναντι στον Ζερεμί Σαρντί.

Μετά από 75 λεπτά, ο Ράμος έθεσε νοκ-άουτ τον Γάλλο με 6-3, 6-4 και πέτυχε έτσι την όγδοη συνεχόμενη νίκη του.

Ο νεαρός Νορβηγός από την πλευρά του, επιβλήθηκε του Πάμπλο Κουέβας με 6-3, 7-6(4) και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την πορεία του στο Generali Open αυτή την εβδομάδα.

Training at the @rnadalacademy is paying off for @CasperRuud98 pic.twitter.com/TalugWotFR

Tennis TV (@TennisTV) 1 Αυγούστου 2019


GENERALI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πιστός στο ραντεβού του ο Τιμ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα