Πήρε το ντέρμπι ο Μπερετίνι (vids)

Ο Ματέο Μπερετίνι πέρασε με άριστα το δύσκολο τεστ του Άντι Μάρεϊ, στον 2ο γύρο του cinch Championships.

Ο Νο1 του ταμπλό στο Queen’s Club, υπερκέρασε το εμπόδιο του πέντε φορές πρωταθλητή στο τουρνουά και πρώην Νο1 τενίστα του κόσμου, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μετά από μια ώρα και 25 λεπτά αγώνα, ο Ιταλός επικράτησε με 6-3, 6-3 και ανάγκασε τον Μάρεϊ στην 1η του ήττα στο γρασίδι για φέτος, “σφραγίζοντας” το εντυπωσιακό

matchup με τον Ντάνιελ Έβανς στην τελική “8αδα” του θεσμού.

Top notch

No.1-seeded @MattBerrettini hammers past Andy Murray 6-3 6-3 to reach the quarter-finals on his Queen’s debut. #cinchChampionships pic.twitter.com/jiNzVTi6PU

Tennis TV (@TennisTV) June 17, 2021

Ο Μάρεϊ μπορεί να προερχόταν από άνετη νίκη επί του Μπενουά Περ την Τρίτη, αλλά και μια ημέρα ρεπό την Τετάρτη, όμως δεν μπόρεσε να εμφανιστεί στο επίπεδο του Μπερετίνι και αποχαιρέτησε το τουρνουά του Λονδίνου.

Ο Νο9 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης σέρβιρε 14 άσους και έχοντας εξαιρετικά ποσοστά πίσω από το σερβίς του, δεν άφησε τον Μάρεϊ να φτάσει σε break.

Με 39/54 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς του ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Μπερετίνι, που “έσβησε” και τις τρεις ευκαιρίες για break, που δημιούργησε στον αγώνα ο Muzza.

Απ’ την άλλη, με 35/61 πόντους πίσω από το σερβίς του τέλειωσε το ματς ο Σκοτσέζος, που δέχθηκε τρία breaks από τον Μπερετίνι (3/8 break points).

Ο Ντάνιελ Έβανς, τον οποίο θα βρει στα προημιτελικά ο Ιταλός, επικράτησε νωρίτερα του Αντριάν Μαναρινό με 6-4, 7-6(7), δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, μιας και το γρασίδι… του πάει πολύ.

CINCH CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πήρε το ντέρμπι ο Μπερετίνι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα