Τόνι Ναδάλ: “Ο Ράφα θα πάρει το 21ο μέσα στο 2021”

Ο Τόνι Ναδάλ εμφανίστηκε αισιόδοξος σε δηλώσεις του τονίζοντας ότι ο ανηψιός του, Ράφα, θα καταφέρει να πάρει το 21ο Grand Slam καριέρας πριν από το τέλος της σεζόν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ο τίτλος του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Παρίσι άναψε για τα καλά τη μάχη για το ποιος θα κατακτήσει τα περισσότερα majors πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

“Ο τίτλος του Τζόκοβιτς τον φέρνει πιο κοντά σε Ράφα και Φέντερερ στη μάχη των τριών

για το ποιος θα έχει τα περισσότερα Grand Slam πριν κλείσει την καριέρα του. Τα επόμενα δύο τουρνουά (Wimbledon, US Open) θα είναι καθοριστικά. Δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα, όμως πιστεύω ότι ο Ράφα θα κατακτήσει ένα από τα δύο.”

Θυμίζουμε ότι ο Ναδάλ έχει κατακτήσει 2 φορές στην καριέρα του το Wimbledon με την τελευταία ωστόσο να είναι το 2010, ενώ στο US Open θα επιστρέψει μετά από την κατάκτηση του 2019, καθώς πέρσι δεν αγωνίστηκε λόγω της πανδημίας. 

Σε άρθρο που έγραψε σε ισπανικό Μέσο, ο Τόνι Ναδάλ είχε παραδεχθεί ότι μια πιθανή ήττα του Τζόκοβιτς στον τελικό θα βοηθούσε στην “ανακούφιση ” της απογοήτευσης του ανιψιού του, αναφέροντας ότι ο μοανδικός άνθρωπος που θα μπορούσε να τον σταματήσει ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

“Το μοναδικό πράγμα που θα μπορούσε να μετριάσει κάπως την απογοήτευση από την ήττα στον ημιτελικό θα ήταν η νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Τζόκοβιτς”, ανέφερε. 

“Κατά τα τη διάρκεια αυτών των δύο εβδομάδων ο παίκτης που ήταν ο πιο ικανός για να νικήσει τον Σέρβο ήταν ο Τσιτσιπάς κάτι που ελπίζω να συμβεί στον τελικό”.

Θυμίζουμε ότι ο Ράφα Ναδάλ αποσύρθηκε από το τουρνουά της Μαγιόρκα (20-26/6) και πλέον αναμένεται να παίξει στο 3ο Grand Slam της σεζόν που ξεκινάει την άλλη Δευτέρα (28/6) χωρίς αγώνα στο γρασίδι. 

The post Τόνι Ναδάλ: “Ο Ράφα θα πάρει το 21ο μέσα στο 2021” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα