Μετά το πρώτο σετ ήταν Νόλε! – VIDEO

Για ακόμα ένα ματς της φετινής Αμερικανικής hard court swing, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έπεισε ιδιαίτερα με την απόδοσή του αλλά τελείωσε με εμφατικό τρόπο τον αγώνα του κόντρα στον Αντριάν Μαναρινό!

Δεν είναι, σίγουρα, ο Νόλε της grass court season αλλά και πάλι η απόδοση του είναι αρκετή για να “καθαρίζει” τα περισσότερα ματς!

Ο 31χρονος τενίστας μπήκε νωθρά στον αγώνα του για τον δεύτερο γύρο του Σινσινάτι κόντρα στον Αντριάν Μαναρινό, έμεινε πίσω με σετ αλλά μετά σοβαρεύτηκε για να τελειώσει τον

αγώνα με εντυπωσιακό τρόπο, 4-6, 6-2, 6-1.

Το Σινσινάτι είναι το μοναδικό(!) Masters που δεν έχει κερδίσει ποτέ στην καριέρα του ο Σέρβος θρύλος και παρέμεινε έτσι “ζωντανός” στο τουρνουά περιμένοντας τον αντίπαλο του από τον αγώνα του Μίσα Ζβέρεφ με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Το flat baseline παιχνίδι του 30χρονου Γάλλου έβαλε σε μπελάδες τον Νόλε στο πρώτο σετ που παρά ήταν παθητικός στο παιχνίδι του με συνέπεια να εμπλέκεται διαρκώς σε μεγάλα σε διάρκεια ράλι στα οποία έκανε συνήθως πρώτος το λάθος.

Ο Μαναρινό εκμεταλλεύτηκε το ένα break που πραγματοποίησε στο πρώτο κομμάτι του αγώνα και πήρε το σετ από τον Σέρβο που κλήθηκε να βρει απαντήσεις στο παιχνίδι του και μάλιστα άμεσα.

Και τις βρήκε!

Ρίσκαρε περισσότερο στο δεύτερο σετ, έπαιξε πιο επιθετικά και άρχισε έτσι να ξεκλειδώνει το σταθερό παιχνίδι του Γάλλου που σιγά-σιγά έβγαζε πολλά λάθη υπό πίεση.

Με καταιγιστικό, σε ορισμένα σημεία ρυθμό, ο Τζόκερ έχασε μόλις τρία games σε όλο το υπόλοιπο ματς και έμεινε μόνο η απορία γιατί “πέταξε” ένα σετ και έμπλεξε σε μπελάδες ενώ κυριάρχησε τόσα άνετα στα επόμενα δύο…

Ο άνθρωπος με τον οποίο “μοιράστηκε” τον φετινό τελικό του Wimbledon αλλά και αυτός με τον οποίο συνεργάστηκε στα διπλά του Τορόντο, ο Κέβιν Αντερσον, δυσκολεύτηκε πολύ στο πρώτο σετ αλλά επικράτησε τελικά του Ζερεμί Σαρντί με 7-6(6), 6-2 και συνέχισε τις εξαιρετικές φετινές του εμφανίσεις!

Τετάρτη, 15/8: 2ος γύρος Western and Southern Open

Cilic (Croatia) beat Copil (Romania) 6-7(4) 6-4 6-4
Haase (Netherlands) beat A. Zverev (Germany) 5-7 6-4 7-5
Djokovic (Serbia) beat Mannarino (France) 4-6 6-2 6-1
Raonic (Canada) beat Jaziri (Tunisia) 6-3 7-5
Anderson (S. Africa) beat Chardy (France) 7-6(6) 6-2
Busta (Spain) beat Klahn (USA) 6-4 6-4

WESTERN AND SOUTHERN OPEN DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Μετά το πρώτο σετ ήταν Νόλε! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα