Πικρός αποκλεισμός για Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ βρέθηκε δύο πόντους μακριά από το κυρίως ταμπλό στο τουρνουά του Στρασβούργου, ωστόσο χάνοντας τα τελευταία τέσσερα γκέιμ της αναμέτρησης από την Βελγίδα Μαριάννα Ζανέφσκα γνώρισε την ήττα με 4-6, 6-2, 7-5 στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου της προκριματικής φάσης. 

Η Ελληνίδα τενίστρια έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο σετ φτάνοντας πρώτη σε μπρέικ (4-2), με την Βελγίδα να το παίρνει πίσω (5-4), αλλά την Παπαμιχαήλ με νέο μπρέικ να κάνει το 1-0 στα σετ,

έχοντας 71% περασμένα πρώτα σερβίς κερδίζοντας το 63% (17/27) απ’ αυτά.

Στο δεύτερο σετ η Ζανέφσκα, πήρε σημαντικό προβάδισμα με 4-1 “σπάζοντας” το σερβίς της Παπαμιχαήλ δύο φορές, με την Ελληνίδα τενίστρια να παίρνει πίσω το ένα από τα δύο (4-2), αλλά την Βελγίδα με νέο μπρέικ κι ένα δύσκολο χολντ να φτάνει στην ισοφάριση. 

Στο decider set η Παπαμιχάηλ πήρε τις μπάλες στα χέρια για να σερβίρει για τη νίκη και τη μεγάλη πρόκριση (5-3). Προηγήθηκε με 30/15, όμως δέχθηκε τρεις σερί πόντους χάνοντας μια τεράστια ευκαιρία (5-4).

Σαν να μην έφτανε αυτό η Ζανέφσκα κατέκτησε τα επόμενα τρία γκέιμ φτάνοντας στην πρώτη της νίκη απέναντι στην Ελληνίδα τενίστρια (είχε δύο σερί ήττες) μετά από περίπου 2,5 ώρες παιχνίδι, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης. 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Πικρός αποκλεισμός για Παπαμιχαήλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα