Τσιτσιπάς: “Δεν ήξερα τι να περιμένω στην Λυών” (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον έβδομο τίτλο καριέρας, στην πρώτη του εμφάνιση στο τουρνουά της Λυών, επικρατώντας στον τελικό του Βρετανού Κάμερον Νόρι στα δύο σετ. Αμέσως μετά το ματς ο Έλληνας τενίστας τόνισε τις δυσκολίες του αγώνα, ενώ ανέφερε ότι ο ίδιος ήταν σε καλή κατάσταση από την αρχή του όπεν. 

“Ένιωθα καλά από την αρχή του τουρνουά. Είμαι περήφανος για τον σημερινό παιχνίδι. Γνώριζα ότι ο τελικός θα ήταν δύσκολος απέναντι

στον Κάμερον, ο οποίος έπαιξε εξαιρετικός τένις σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, κερδίζοντας πολύ καλούς παίκτες και δείχνοντας τι είναι ικανός να κάνει στο χώμα.”, δήλωσε ο 22χρονος. 

“Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Χρειάστηκε να διαχειριστώ την νευρικότητα που έβγαλα στην αρχή του αγώνα και είμαι πραγματικά περήφανος για την απόδοσή μου και το τρόπο που συγκεντρώθηκα στο στόχο μου.”

“Ερχόμενος στην Λυών δεν ήξερα τι να περιμένω. Ήταν ένα οργανωμένο τουρνουά με κοινό και με εξαιρετική ατμόσφαιρα. Μας είχε λείψει και πραγματικά το χρειαζόμασταν. Είμαι ευγνώμων γι αυτήν την ευκαιρία να παίξω μπροστά σε κόσμο.”

Όσο για το γαλλικό όπεν που ξεκινάει σε λίγες ημέρες, ο Τσιτσιπάς τόνισε: “Θέλω να φτάσω όσο το γρηγορότερο μπορώ εκεί και να ξεκινήσω προπονήσεις προκειμένου να είμαι 100% έτοιμος για το μεγάλο παρισινό όπεν το οποίο αγαπώ και λατρεύω και ευελπιστώ ότι θα προκύψει κάτι καλό από εκεί.”



LYON OPEN SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW

The post Τσιτσιπάς: “Δεν ήξερα τι να περιμένω στην Λυών” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα