Πικρός αποκλεισμός για Μπαουτίστα Αγούτ

Μετά από τρίωρη μάχη, ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό στον 2ο γύρο του Generali Open, στο Κίτζμπουελ της Αυστρίας, από τον συμπατριώτη του, Πέδρο Μαρτίνεζ.

Συνεχίζει να παραπαίει ο Ισπανός, που επέλεξε να μην ταξιδέψει στο Τόκιο για να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έχει μετρήσει 2/2 ήττες, στα παιχνίδια που έδωσε μετά το Wimbledon.

Μετά τον αποκλεισμό του στον 2ο γύρο του 250αριου τουρνουά στο Γκστάαντ, αποκλείστηκε στο ντεμπούτο του στο Κίτζμπουελ με 6-4, 6-7(5), 7-5, από το Νο97 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Μαρτίνεζ, στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Σλοβάκο, Γιόζεφ Κόβαλικ (Νο131), ο οποίος έθεσε εκτός συνέχειας τον Γίρι Βέσελι, κερδίζοντας τον με ανατροπή 2-6, 6-2, 6-4.

Δύσκολη νίκη πανηγύρισε ο Νο1 του ταμπλό στο Κίτζμπουελ, Κάσπερ Ρουντ, ο οποίος μετά από δυο ώρες και 20 λεπτά μάχης, επικράτησε του Ισπανού, Μάριο Βιλέλα Μαρτίνεζ, Νο167 κόσμου, με 7-5, 5-7, 6-4.

Τον Μίκαελ Ίμερ θα βρει απέναντί του στην τελική “8αδα” ο φορμαρισμένος Νορβηγός. Ο Ίμερ νωρίτερα, απέκλεισε άνετα τον Αυστριακό, Αλεξάντερ Ερλέρ με 6-2, 6-3.

Ακόμη μια μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο 22χρονος Γερμανός, Ντάνιελ Αλτμάιερ, που έβγαλε νοκ-άουτ τον Μάρκο Τσεκινάτο με 6-4, 6-4. Εκτός συνέχειας έμεινε και ο Άλμπερτ Ράμος Βινόλας, που γνώρισε την ήττα από τον Τζιανλούκα Μάγκερ με 7-6(3), 1-6, 7-5.

Οι προημιτελικοί στο Generali Open

Ρουντ – Μ.Ίμερ
Κραϊνοβιτς – Ρίντερνεχ
Αλτμάιερ – Μάγκερ
Κόβαλικ – Μαρτίνεζ

GENERALI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

The post Πικρός αποκλεισμός για Μπαουτίστα Αγούτ appeared first on Tennis24.

Keywords