UEFA Ranking: «Ανάσα» από Ολυμπιακό

UEFA Ranking Ελλάδα: Δεύτερο ευρωπαϊκό ματς ο Ολυμπιακός, δεύτερη νίκη, πρόκριση και νέοι βαθμοί που τόσο έχουμε ανάγκη προκειμένου ως ποδόσφαιρο να ανέβουμε.

Κάθε ματς είναι σημαντικό στο UEFA Ranking για την Ελλάδα. Οι Πειραιώτες πέρασαν τη Νέφτσι Μπακού με δύο νίκες και αυτό βοηθάει ώστε να ροκανιστεί λίγο η διαφορά από όσους κυνηγάμε.

Τα

περισσότερα ματς ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί και η συνολική εικόνα του UEFA Ranking θα ξεκαθαρίσει για τη βραδιά (28/7) λίγο αργότερα. Εξυπακούεται, πάντως, ότι είναι κομβικό ΑΕΚ και Άρης να πάρουν επίσης νίκες την Πέμπτη (29/7). Ιδανικά αμφότεροι χρειάζεται να προκριθούν στην επόμενη φάση του Europa Conference League. Να σημειωθεί πως σε αυτή τη φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, δεν προβλέπεται έξτρα μπόνους για τις χώρες εάν προκρίνεται μία ομάδα.

Ο πίνακας παρακάτω ΔΕΝ είναι ανανεωμένος και αυτό γιατί ακόμη πολλά ματς βρίσκονται σε εξέλιξη. Ωστόσο, με τη νίκη του Ολυμπιακού η Ελλάδα πήγε στους 20.700 βαθμούς. Ωστόσο, από μόνο του αυτό δεν είναι αρκετό για να αλλάξουμε θέση στο ranking.

Διαβάστε ακόμη: 

Κορονοϊός: 2.874 νέα κρούσματα και 15 νέοι θάνατοι

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Ουάρντα από την ομάδα!

Οριστικό: Αυτή είναι η ομάδα που θα έχει στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (46) (@olympiacosfc)

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα