Μάρεϊ: Αποχαιρέτησε για πάντα τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Άντι Μάρεϊ, με παρτενέρ τον Τζο Σάλσμπουρι, ηττήθηκε στα προημιτελικά του διπλού, στην Ολυμπιάδα του Τόκιο και αποχαιρέτησε μια για πάντα τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Βρετανός, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ευχαρίστησε τον Σάλσμπουρι για την πορεία τους στη διοργάνωση φέτος, ενώ αναφέρθηκε και στις τέσσερις Ολυμπιάδες που έδωσε

το παρών.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Αισθάνομαι πληγωμένος μετά τη σημερινή ήττα. Ο αθλητισμός, όμως, μπορεί να γίνει σκληρός.

Τζο, σε ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου έδωσες να παίξω μαζί σου. Ήσουν εξαιρετικός. Θα ήθελα να τα πάμε λίγο καλύτερα, όμως συμβαίνουν κι αυτά.

Κι αν αυτό είναι το τέλος της καριέρας μου σε Ολυμπιακούς Αγώνες, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Εθνική της Μεγάλης Βρετανίας και σε όλη την τενιστική ομάδα, για όλα όσα έχουν κάνει για να με βοηθήσουν ανά τα χρόνια, ώστε να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Ήταν μεγάλο προνόμιο να εκπροσωπήσω τη χώρα μου σε τέσσερις Ολυμπιάδες και μέσα από αυτές, έχω κρατήσει μερικές από τις κορυφαίες αναμνήσεις της ζωής μου”.

I feel crushed after todays loss sport can be brutal.
Thanks so much @joesalisbury92 for the opportunity to play. You were brilliant. I wish it could have gone a little better but shit happens. And if this is the end of my @olympics journey i want to say a huge thanks to

— Andy Murray (@andy_murray) July 28, 2021

The post Μάρεϊ: Αποχαιρέτησε για πάντα τους Ολυμπιακούς Αγώνες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα