“Πικραμένος” ο Ζβέρεφ

17:33 3/4/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έμεινε απογοητευμένος από τα πολλά λάθη που έκανε στον τελικό του Miami Masters, χαίρεται για τον φίλο του, Τζον Ισνερ ενώ δεν θεωρεί τον εαυτό του φαβορί ενόψει της επικείμενης μονομαχίας του στο Davis Cup με κάποιον Ισπανό τενίστα.

Η πρώτη του ήττα σε τελικό Masters τουρνουά “πόνεσε” τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ που η αλήθεια ήταν πως δεν ήταν ιδιαίτερα καλός στον τελικό κόντρα στον Τζον Ισνερ.

“Εχασα χτυπήματα που δεν έχανα σε όλο το τουρνουά.

Εκανα πάρα πολλά αβίαστα και εν πολλοίς, ηττήθηκα μόνος μου. Ποτέ δεν είναι εύκολο κόντρα στον Τζον γιατί αν χάσεις το σερβίς σου, συνήθως φεύγει και το σετ μαζί” ανέφερε αρχικά ο 20χρονος τενίστας.

Απέδωσε, παρ’όλα αυτά, τα εύσημα στον 33χρονο Αμερικανό.

“Επαιξε πολύ καλά από τη βασική γραμμή και επέστρεφε εξαιρετικά. Δεν συζητάμε καν για το σερβίς”.

Τον συνδέει μια όμορφη ιστορία με τον Ισνερ με τον οποίο προπονείται και μάλιστα είχε κερδίσει σε practice set στα 15 του χρόνια!

“Στην πρώτη μας προπόνηση, όταν ήμουν 15, τον κέρδισα! Θυμάμαι είχε στενοχωρεθεί! Αν και δεν μου αρέσει ποτέ να χάνω, χαίρομαι που πήρε αυτός το πρώτο του Masters” πρόσθεσε.

Τώρα, έχει ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας για τη μετάβασή του σε μια άλλη επιφάνεια, το χώμα, ενώ τον περιμένει και δύσκολος αντίπαλος από την Ισπανική αποστολή για τον δεύτερο γύρο του Davis Cup.

“Ουσιαστικά, έχω μιάμιση μέρα να προπονηθώ σε μια καινούρια επιφάνεια για να αντιμετωπίσω έναν τενίστα του Τοπ20 στην έδρα του. Δεν είμαι το φαβορί. ελπίζω, παρ’όλα αυτά, να διασκεδάσω φέτος στη χωμάτινη περίοδο” κατέληξε.

Κώστας Αϊτάκης

The post “Πικραμένος” ο Ζβέρεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα