Τέλος η Mυσκίνα από την εθνική Ρωσίας!

13:30 3/4/2018 - Πηγή: Tennis24
Η Αναστασία Μυσκίνα με προσωπικό της γράμμα, ανακοίνωσε την παραίτησή της από την τεχνική ηγεσία της γυναικείας εθνικής ομάδας Fed Cup της Ρωσίας!

Η Πρωταθλήτρια του Ρολάν Γκαρός το 2004, Αναστασία Μυσκίνα, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας της ως αρχηγός της εθνικής ομάδας Fed Cup της Ρωσίας, ανακοίνωσε την παραίτηση από τα καθήκοντά της, με ένα γράμμα.

Η Μυσκίνα δεν έφερε

τα αποτελέσματα που όλοι ήθελαν στην ομοσπονδία, αλλά και στην φίλαθλη κοινότητα και ως ένδειξη σεβασμού προς την ομάδα της χώρας της, προθυμοποιήθηκε η ίδια να φύγει από την θέση της αρχηγού, καταλαβαίνοντας τα λάθη της όλο αυτόν τον καιρό.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας τένις στην Ρωσία Σαμίλ Ταρπίτσεφ, με ανακοίνωσή του έκανε δεκτή την παραίτηση της 36χρονης, η οποία όμως θα παραμείνει ως αντιπρόεδρος, στην ομοσπονδία!

Αναλυτικά το γράμμα της Μυσκίνα, και η απάντηση του Ταρπίτσεφ:

Αναστασία Μυσκίνα: “Το σκεφτόμουν εδώ και αρκετό καιρό. Ήθελα να οδηγήσω την ομάδα ξανά στο World Group και είμαι στεναχωρημένη που δεν μπόρεσα να το κάνω. Στις αποτυχίες μιας εθνικής ομάδας, πάντα φταίει ο αρχηγός, αυτόν συνέχεια βαραίνουν οι κατηγορίες. Για αυτό κι εγώ, παίρνω την ευθύνη για την τελευταία ήττα μας.”

Σαμίλ Ταρπίτσεφ: “Δυστυχώς, τα τελευταία δυο και πλέον χρόνια, η γυναικεία εθνική μας ομάδα δεν έδειξε τα αποτελέσματα που όλοι περιμέναμε και θέλαμε να δούμε. Σαν αποτέλεσμα, κερδίσαμε μόλις μια σειρά από τις τελευταίες έξι που παίξαμε και βρισκόμαστε στο δεύτερο World Group, δεν μπορούμε παρά να αποδεχθούμε την παραίτηση της Αναστασίας Μυσκίνα.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τέλος η Mυσκίνα από την εθνική Ρωσίας! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα