Η “φιλοσοφία” στο τένις!

10:50 3/4/2018 - Πηγή: Tennis24
Το Tennis Philosophy στο Παλαιό Φάληρο είναι, από το 2008, το “απόλυτο” μαγαζί με τενιστικά και όχι μόνο είδη για αθλητές κάθε επιπέδου και ηλικίας!

Ευρισκόμενο στην οδό Αιόλου 7, πολύ κοντά στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο Παλαιό Φάληρο, το κατάστημα tennis philosophy διαθέτει ο,τιδήποτε χρειαστείς για το τένις, το ping pong, το badminton και το squash

και όχι μόνο!

Σκοπός του καταστήματος είναι η μεγαλύτερη διάδοση των αθλημάτων όπως και η δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος ώστε και οι πελάτες που θα επισκεφτούν το κατάστημα να νιώθουν όμορφα. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο να υπάρχουν τα, κατά το δυνατόν, μικρότερα λειτουργικά έξοδα ώστε να μπορέσει να προσφέρει τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Εδώ θα βρείτε προϊόντα των εταιρειών BABOLAT, WILSON , LUXILON, FILA, K SWISS, HEAD
BORIS BECKER, ΥΟΝΕΧ, NIKE, TECNIFIBRE, VOLKL, SLAZENGER και άλλων γνωστων εταιριών, σε μια μεγάλη γκάμα από τενιστικά προϊόντα.

Το κατάστημα είναι, επίσης, ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων εταιρειών, στο είδος τους: TOURNA, KIRSCHBAUM, SOLINCO, BAKU SPORT, DONNAY.

Ελάτε και εσείς να δείτε το κατάστημα από κοντά στο Παλαιό Φάληρο ή περιηγηθείτε στο e-shop του καταστήματος όπου θα βρείτε ανά κατηγορία ο,τιδήποτε επιθυμείτε από ρακέτες και λοιπό τενιστικό εξοπλισμό, ρούχα, παπούτσια, μπάλες και πλέγματα.

Το κατάστημα αναλαμβάνει το service των ρακετών σας με άμεση και επαγγελματική εξυπηρέτηση, έχοντας τεράστια εμπειρία στο πλέξιμο και ότι έχει να κάνει με τη ρακέτα σας.

Tennis Philosophy
Διεύθυνση: Αιόλου 7
Τηλ. 2109880827 & 6947123580

www.tennisphilosophy.gr

The post Η “φιλοσοφία” στο τένις! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα