Περιπάτων…συνέχεια για Τζόκοβιτς! – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απώλεσε μόλις πέντε games στην αναμέτρηση του κόντρα στον Ντάνιελ Γκαλάν και προκρίθηκε διά περιπάτου στον 4ο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Μία από τις πιο εύκολες πορείες μέχρι τους “16” ενός Grand Slam κάνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο φετινό Ρολάν Γκαρός.

Ο Τζόκερ “καθαρίζει σαν αυγό” τον ένα μετά τον άλλο από τους αντιπάλους του και έχει προκριθεί απίστευτα εύκολα και γρήγορα στον 4ο γύρο.

Ο lucky

loser Ντανιέλ Γκαλάν δεν πλησίασε καν στο να δυσκολέψει έστω και ελάχιστα τον τρομερό Σέρβο που κέρδισε δίχως κανένα πρόβλημα με το εντυπωσιακό 6-0, 6-3, 6-2.

Αυτή ήταν η 71η νίκη του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Ρολάν Γκαρός και είναι σημαδιακή μιας και ξεπέρασε τις 70 του Ρότζερ Φέντερερ και έγινε ο δεύτερος τενίστας με τις περισσότερες νίκες στη διοργάνωση μετά το άπιαστο ρεκόρ του Ραφαέλ Ναδάλ που έχει 96 νίκες.

Δεν αντέχει και ιδιαίτερης κριτικής το ματς που περισσότερο ενδιαφέρον είχε για τους διαλόγους του Νόλε με έναν διαιτητή με τον οποίο είχε προηγούμενο από το περσινό Ρολάν Γκαρός (σε εντελώς κόσμιο ύφος πάντως) με τον Τζόκοβιτς να ζητά απόλυτα δικαιολογημένα το κλείσιμο της οροφής λόγω βροχής και τον umpire, με μεγάλη καθυστέρηση, να το πραγματοποιεί στις αρχές του δεύτερου σετ.

Τον πρώτο βαθμολογημένο τενίστα θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο ο Τζόκοβιτς και αυτός είναι ο Κάρεν Κατσάνοφ που απέκλεισε με 3-1 τον Κρίστιαν Γκαρίν, 6-2, 3-6, 6-4, 6-2.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Περιπάτων…συνέχεια για Τζόκοβιτς! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα