Πέρασε ο Τιμ με απόσυρση του Ντίμι (vid)

Συνεχίστηκε την Τρίτη, η δράση στο τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας πριν την έναρξη του Αμερικανικού Όπεν την ερχόμενη Δευτέρα.

Το ντερμπι μεταξύ του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και του Ντόμινικ Τιμ, δεν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες καθώς ο Αυστριακός παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου στο εναρκτήριο σετ ενώ ο Βούλγαρος εγκατέλειψε στο 2ο αντιμετωπίζοντας θέμα φυσικής κατάστασης.

Ο Ντιμιτρόφ

προηγούνταν με 6-0, 2-4 όταν έδωσε το χέρι και το εισιτήριο για τους “16” του Winston-Salem Opn στον αντίπαλό του.

Στο 1ο σετ ο 31χρονος Βούλγαρος, Νο19 στον κόσμο, δεν είχε αντίπαλο και κυριάρχησε απόλυτα του Τιμ στο κεντρικό court. Με την έναρξη του 2ου σετ, ο Αυστριακός βρήκε τα πατήματά του, ωστόσο η απόδοση του Ντιμιτρόφ έπεσε μέχρι τη στιγμή που πέταξε λευκή πετσέτα.

Στον 3ο γύρο της ATP 250 διοργάνωσης, ο Ντόμινικ Τιμ θα αντιμετωπίσει τον Τζέικ Ντρέιπερ ο οποίος την ίδια ώρα κέρδιζε με 6-2, 4-6, 6-1 τον Φάμπιο Φονίνι, δίνοντας συνέχεια στα τελευταία θετικά αποτελέσματα.

Προερχόμενος από την πορεία του μέχρι τα προημιτελικά του Montreal Masters, ο 20χρονος Βρετανός Νο55 στον κόσμο, δείχνει ότι έχει τις δυνατότητες να πάει μακριά στο Winston-Salem και γιατί όχι να διεκδικήσει και τον πρώτο τίτλο της καριέρας του.

WINSTON-SALEM OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Πέρασε ο Τιμ με απόσυρση του Ντίμι (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα