Πέρασε και το εμπόδιο του Κραϊνοβιτς ο Μεντβέντεφ

Την 18η νίκη του στα τελευταία 19 παιχνίδια που έχει δώσει στο ATP Tour, σημείωσε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ το βράδυ της Δευτέρας, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 4ο γύρο του BNP Paribas Open.

Το Νο1 του ταμπλό στο Indian Wells, δυσκολεύτηκε μόνο στο 2ο σετ απέναντι στον Φίλιπ Κραϊνοβιτς και με 6-2, 7-6(1) επί του Σέρβου, σφράγισε το ενδιαφέρον ραντεβού

με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στη φάση των “16” της Masters διοργάνωσης.

Ο υπερφορμαρισμένος Ρώσος ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και με δύο breaks στο εναρκτήριο σετ, πήρε άνετα το προβάδισμα στο σκορ.

Στο 2ο σετ ο αγώνας έγινε πολύ πιο ανταγωνιστικός, με τον Κραϊνοβιτς να παίρνει προβάδισμα με break 4-2 αλλά ο Μεντβέντεφ δεν του επέτρεψε να ξεφύγει (4-3) και με ένα εξαιρετικό tie break, ολοκλήρωσε τη νίκη του μετά από 1 ώρα και 30 λεπτά αγώνα στο Stadium 1.

Η αναμέτρηση άργησε να ξεκινήσει λόγω των καθυστερήσεων από τη βροχή που ταλαιπώρησε τη Δευτέρα τους συμμετέχοντες.

Most ATP singles wins in 2021:

52 – Tsitsipas
50 – Medvedev
49 – Ruud
47 – Rublev
46 – Zverev
44 – Djokovic@DaniilMedwed picks up his 50th win of 2021 and reaches his first #BNPPO21 round of 16. pic.twitter.com/2ANmSBAMEp

Tennis TV (@TennisTV) October 12, 2021

Νωρίτερα, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ κέρδισε 6-3, 6-4 τον Ρέιλι Οπέλκα και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στον πιο φορμαρισμένο τενίστα στον κόσμο και πρόσφατο πρωταθλητή του Αμερικανικού Όπεν.

Tην πρόκριση στον 4ο γύρο του θεσμού εξασφάλισαν και οι Ασλάν Καράτσεφ, Χούμπερτ Χούρκατς με νίκες επί των Ντένις Σαποβάλοφ και Φράνσις Τιαφό αντίστοιχα ενώ ο Τζον Ίσνερ αποσύρθηκε λίγο πριν τον αγώνα με τον Γιάνικ Σίνερ αφού γεννήθηκε το τρίτο του παιδί και επέστρεψε σπίτι του.

INDIAN WELLS MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Πέρασε και το εμπόδιο του Κραϊνοβιτς ο Μεντβέντεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα