Τρομερός Σβάρτσμαν: Ξανά σπουδαία ανατροπή (vids)

Αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε να σώσει match points όπως στην πρεμιέρα του, όμως και πάλι, χρειάστηκε να επιστρέψει από πάρα πολύ δύσκολη θέση για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Indian Wells Masters.

Ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν, μετά την απίθανη ανατροπή του στο ντεμπούτο του στην Καλιφόρνια, το ξανάκανε. Επέστρεψε από set και break πίσω κόντρα στον Ντάνιελ Έβανς (5-7, 2-4) και πέρασε στους “16” καλύτερους του BNP Paribas Open!

Ακόμη μια σπουδαία ανατροπή για

τον βραχύσωμο Αργεντινό, που μετά από 2 ώρες και 21 λεπτά αγώνα, απέκλεισε το Νο22 του κόσμου, με 5-7, 6-4, 6-0. Ο Σβάρτσμαν κέρδισε τα 10(!) τελευταία games του αγώνα και έφτασε στη μεγάλη νίκη, με χαρακτηριστικό στιλ.

Diego does the double over
Dan

After beating him in Cincinnati, @dieschwartzman defeats Evans in three sets again – 5-7 6-4 6-0 to reach the #BNPP021 last 16! pic.twitter.com/vMFhOswVxJ

Tennis TV (@TennisTV) October 11, 2021

Εκεί που όλα του πήγαιναν στραβά στο παιχνίδι, ο Νο11 του ταμπλό σαν να έβαλε σε ON το… Comeback Mode του και κέρδισε 41 από τους 54 τελευταίους πόντους του αγώνα, για να “σοκάρει” τον Έβανς.

Στους “16” κορυφαίους της διοργάνωσης, ο 29χρονος θα παίξει κόντρα σε έναν εκ των Κάσπερ Ρουντ και Τζορτζ Λόιντ Χάρις, με φόντο την είσοδο στην προημιτελική φάση του Indian Wells Masters.

When you know you’ve hit an absolute worldie @dieschwartzman impressing himself in the desert!#BNPPO21 pic.twitter.com/91YCH79c2B

Tennis TV (@TennisTV) October 11, 2021

INDIAN WELLS MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τρομερός Σβάρτσμαν: Ξανά σπουδαία ανατροπή (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα