Indian Wells: Το γυναικείο ταμπλό “κλέβει” την παράσταση…

Η δράση συνεχίζεται στην Καλιφόρνια με τις γυναίκες να ολοκληρώνουν τον 3ο γύρο, όπου και θα προκύψουν και τα τελευταία 8 εισιτήρια για της φάση των “16”, ενώ οι άντρες ανοίγουν την αυλαία των “32”.

Την παράσταση από το πρόγραμμα της Δευτέρας “κλέβουν” οι γυναίκες με πολύ σημαντικά παιχνίδια, όπως αυτό της φορμαρισμένης Εσθονής και κάτοχο του τίτλου του τουρνουά της Οστράβα της περασμένης εβδομάδας, Ανέτ Κόνταβεϊτ απέναντι στην κάτοχο του τίτλου

του Indian Wells, Μπιάνκα Αντρέσκου.

Πολύ σημαντικό είναι και το παιχνίδι που ακολουθεί με την “αθόρυβή” αλλά αποτελεσματική και με εξαιρετική σεζόν, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, να παίζει απέναντι στην Αμερικανίδα Αμάντα Ανισίμοβα, η οποία έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο τουρνουά παραχωρώντας μόλις 7 games σε δύο αναμετρήσεις. 

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ημιφιναλίστ σε Roland Garros και Wimbledon, οι οποίες θα αναμετρηθούν σε σκληρή επιφάνεια, Ταμάρα Ζίντανσεκ και Άιλα Τομλιάνοβιτς, όπως κι αυτό της Πόλα Μπαντόσα κόντρα στην Κόρι Γκοφ.

Η Νο1 του ταμπλό, Καρολίνα Πλίσκοβα θα παίξει απέναντι στην Βραζιλιάνα και Lucky Loser, Μπεατρίζ Χάνταντ Μάια, ενώ το πρόγραμμα στο κεντρικό κορτ θα το ανοίξουν οι Ονς Ζαμπέρ και Ντανιέλα Κόλινς.

Παιχνίδια-ρεβάνς στους άντρες…

Το σημερινό πρόγραμμα στο αντρικό ταμπλό θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχει αρκετούς ανοιχτούς λογαριασμούς. Αρχή θα κάνουν ο Αργεντινός Ντιέγκο Σβάρτσμαν κόντρα στον Βρετανός Ντάνιελ Έβανς, οι οποίοι θα συναντηθούν ξανά, μετά από το πρόσφατο Σινσινάτι με τον Σβάρτσμαν να επικρατεί δύσκολα στα τρία sets.

Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση του Νο1 του ταμπλό, Ντανιίλ Μεντβέντεφ απέναντι στον Σέρβο Φίλιπ Κραΐνοβιτς με τους δύο παίκτες να έχουν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια, με την πιο πρόσφατη να είναι εκείνη στο Australian Open του περασμένου Φεβρουαρίου, με τον Ρώσο να χρειάζεται 5 sets(!) για να κάμψει την αντίσταση του Σέρβου.

Ντένις Σαποβάλοφα και Ασλάν Καράτσεφ συνθέτουν ένα αρκετά αμφίρροπο ζευγάρι με τους δύο αντιπάλους να βρίσκονται για πρώτη φορά στο ίδιο κορτ, ενώ αντίθετα το παιχνίδι του Αντρεϊ Ρούμπλεφ με τον Αμερικανό Τόμι Πολ έχει φαβορί καθώς ο Ρώσος μετράει 3-0 απέναντι στον Νο60 του κόσμου. 

Από εκεί και πέρα ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ θα βρει μπροστά του για μία ακόμη φορά φέτος τον Ρέιλι Οπέλκα στην επανάληψη του πρόσφατου αγώνα τους (στον ίδιο γύρο) στο 1000άρι του Τορόντο με τον μετέπειτα φιναλίστ του τουρνουά Αμερικανό να επικρατεί στα δύο sets, ενώ ο υπολογίσιμος φέτος, Χούμπερτ Χουρκάτς θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Φράνσις Τιάφο.

INDIAN WELLS WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

INDIAN WELLS MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Indian Wells: Το γυναικείο ταμπλό “κλέβει” την παράσταση… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Indian Wells, “κλέβει”,Indian Wells, “klevei”