Περ: Ξανά θετικός στην covid-19

“Γεια σας, με λένε Μπενουά Περ και είμαι θετικός στην covid-19 για 250η φορά”. Αυτή ήταν η πρώτη πρόταση του Γάλλου στην ανάρτηση που έκανε στα social media, δείχνοντας την απογοήτευσή του, καθώς και πέρσι η σεζόν του τελείωσε με τον ίδιο τρόπο, αφού βρέθηκε θετικός λίγο πριν το US Open του 2020.

pic.twitter.com/HJqbx2StRW

— paire benoit (@benoitpaire) December

29, 2021

“Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη και φέτος ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο”, ανέφερε ο Γάλλος. Θυμίζουμε ότι ο 32χρονος είχε επικρίνει τους διοργανωτές του Australian Open, τον περασμένο Φεβρουάριο, τονίζοντας ότι οι συνθήκες καραντίνας ήταν ντροπιαστικές για τους παίκτες. 

Για το λόγο αυτό ο Γάλλος εμβολιάστηκε πλήρως, προκειμένου να μείνει εκτός καραντίνας από το φετινό Grand Slam της Μελβούρνης, όμως ούτε αυτό στάθηκε ικανό για να τον αφήσει εκτός απομόνωσης. 

Τον περασμένο μήνα ο Περ εξέφρασε την υποστήριξή του για την απόφαση των διοργανωτών και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των παικτών για να συμμετάσχουν στο τουρνουά, αν και τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν στη συνέχεια με το “παραθυράκι” που άνοιξε το Tennis Australia και τις ιατρικές εξαιρέσεις. 

Το Australian Open θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 17-30 Ιανουαρίου.

Θάνος Σταθόπουλος 

The post Περ: Ξανά θετικός στην covid-19 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα