Πέγια: “Το τεστ μου ήταν αρνητικό, αλλά…”

Η ΑΤΡ απέκλεισε τον Γκουίντο Πέγια από το κυρίως ταμπλό του Western & Southern Open, με τον Αργεντινό να εκφράζει την δυσαρέσκειά του δημόσια…

Ο φυσιοθεραπευτής του Πέγια, Μανουέλ Γκαλβάν, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και η ΑΤΡ αντέδρασε τάχιστα, αποκλείοντας τον 30χρονο από το κυρίως ταμπλό του Cincy Masters.

Ο ίδιος ο Πέγια όμως, με βίντεο που κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε πως αισθάνεται ιδιαίτερα άτυχος που δεν θα παίξει στο τουρνουά, μιας όλα τα τεστ

στα οποία υποβλήθηκε ήταν αρνητικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Δυστυχώς, το θετικό τεστ που βρέθηκε στη Νέα Υόρκη είναι του φυσιοθεραπευτή μου, Χουάν Μανουέλ Γκαλβάν.

Εξαιτίας της στενής επαφής που είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα στο Μαϊάμι, καθώς μοιραστήκαμε το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου, όπως και με τον προπονητή μου, Χοσέ Ακασούσο, γι’ αυτό πρέπει να περάσουμε 14 ημέρες καραντίνας.

Τόσο το δικό μου τεστ, όσο και του Χοσέ, ήταν αρνητικά. Αισθανόμαστε μια χαρά και δεν έχουμε τίποτε.

Ο φυσιοθεραπευτής μου περνάει τον κορονοϊό χωρίς συμπτώματα, αλλά δυστυχώς η ΑΤΡ με απέκλεισε από το τουρνουά του Σινσινάτι.

Έχω προγραμματίσει ακόμη ένα τεστ σε δυο ημέρες και θα φανεί αν από αρνητικό γίνει θετικό. Έχω συνεχής επαφή με την ΑΤΡ και με τους γιατρούς μου και θεωρώ πως είμαι πολύ άτυχος που δεν θα αγωνιστώ στο επικείμενο τουρνουά.

Πέρασα από δεκάδες τεστ το τελευταίο διάστημα χωρίς να έχω πρόβλημα. Όπως και να έχει, θα προσπαθήσω να περάσω τις επόμενες δυο εβδομάδες ασφαλής και να δω αν θα καταφέρω να προλάβω το US Open”.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο Αργεντινός:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Guido Pella (@guido_pella) στις 19 Αύγ, 2020 στις 3:59 μμ PDT

The post Πέγια: “Το τεστ μου ήταν αρνητικό, αλλά…” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα