Ντιμιτρόφ: “Νιώθω ότι το τένις δεν είναι τα πάντα στην ζωή”

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ανέφερε σε δηλώσεις του ότι όλα αυτά που του έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες, τον έκαναν να κατανοήσει ότι το τένις δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή.

Μετά την ακύρωση των τουρνουά λόγω της πανδημίας, ο Ντιμιτρόφ επέστρεψε στα court τον Ιούνιο για το Adria Tour, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε, αφού ήταν ο πρώτος χρονικά αθλητής που βρέθηκε θετικός σε τεστ για κορονοιό.

Ο Ντιμιτρόφ

δήλωσε χαρακτηριστικά στο Sky Sports ότι: “Νιώθω ότι έχω αντιμετωπίσει πολλές αντιξοότητες του τελευταίους μήνες σε πολλά διαφορετικά επίπεδα και το μόνο που θα προσπαθήσω να κάνω σωστά τώρα είναι να επικεντρωθώ μια εβδομάδα κάθε φορά, κάτι που δεν έχω κάνει σε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

“Η αιτία που λέω είναι οι τραυματισμοί – ο πρώτος μου τραυματισμός πέρσι ήταν στο ώμο και εξαιτίας αυτού έπεσα στην βαθμολογία, για αυτό το λόγο έπρεπε να παλέψω για να επιστρέψω, όμως μετά ξέσπασε η πανδημία. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας, δεν είναι κακό να μείνεις μακριά από το τένις για λίγο και θεωρώ ότι αυτό θα συμβεί όλη την σεζόν φέτος”.

Ο Ντιμιτρόφ επεσήμανε ότι: «Είμαι ακόμη ανταγωνιστικός, αλλά είναι καλό να ξεκουραστούμε τώρα, αφού παίζω τένις από τα τρία μου χρόνια και βρίσκομαι έντεκα χρόνια τώρα σε επαγγελματικό επίπεδο, οπότε πιστεύω ότι χρειάζομαι ένα διάλλειμα. Πάντα το ήξερα, αλλά τώρα νιώθω ότι το τένις δεν είναι τα πάντα στην ζωή”.

Ο 29χρονος Βούλγαρος τενίστας  μεταξύ άλλων μίλησε και για τις 14 ημέρες που ήταν σε καραντίνα λόγω κορονοιού, τονίζοντας ότι άρχισε να σκέφτεται για το παιχνίδι και την ζωή γενικότερα: “Χρησιμοποίησα αυτό το χρόνο για να πάω πίσω και να σκεφτώ κάποια πράγματα. Σκέφτηκα: «Τι είναι σημαντικό στο τένις για εσένα;» ή «τι άλλο είναι σημαντικό για εσένα εκτός court;».

Θέλω να αρχίσω να σκέφτομαι αυτά τα πράγματα, που με κάνουν λίγο πιο εύκολο να καταλάβω ποιο θα είναι το επόμενο βήμα και ποιους στόχους έχω. Σε αυτό το σημείο βρίσκομαι τώρα. Νομίζω ότι είναι λίγο μακριά για εμένα να σκεφτώ για το 2021, γιατί υπάρχουν μερικά πράγματα που δουλεύω και ελπίζω να τα βελτιώσω, οπότε νιώθω άνετα και για αυτό το λόγο μπορώ να πω, ότι θα επιστρέψω πολύ δυνατός και υγιής. Όλα είναι σε ετοιμότητα, οπότε ας ξεκινήσουμε ξανά”.

Αριστείδης Κατσίδης

The post Ντιμιτρόφ: “Νιώθω ότι το τένις δεν είναι τα πάντα στην ζωή” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα