Πέγια: “Ο Ναδάλ είναι ένας Θρύλος”

Στον πρώτο του προημιτελικό σε Masters τουρνουά, θα αγωνιστεί ο Γκουίντο Πέγια

Πριν ενάμιση μήνα κατέκτησε τον πρώτο του ATP τίτλο, πανηγυρίζοντας στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Πλέον, ο Γκουίντο Πέγια θα αγωνιστεί στον πρώτο ATP Masters 1000 προημιτελικό της καριέρας του, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του.

Ο 28χρονος Αργεντίνος, έχει μπροστά του τη μεγαλύτερη πρόκληση που μπορεί να έχει ένας τενίστας,

να κερδίσει τον Ράφαελ Ναδάλ στο χώμα, στον μεταξύ τους προημιτελικό την Παρασκευή (16:00GR-COSMOTE SPORT 6HD).

“Είναι ένας από τους Θρύλους του αθλήματος. Είναι ένας πολύ ξεχωριστός παίκτης και σίγουρα είναι ξεχωριστό το συναίσθημα όταν τον αντιμετωπίζεις. Εδώ, στο κεντρικό court του Μόντε Κάρλο, θα είναι ακόμα πιο ξεχωριστό και πρόκειται να δημιουργηθεί εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Φυσικά το κοινό θα είναι με το μέρος του” είπε ο Πέγια, Νο35 της παγκόσμιας κατάταξης.

“Πρέπει να είμαι τέλειος για να έχω ελπίδα. Νιώθω πολύ καλά και ελπίζω να συνεχίσω να παίζω έτσι. Νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση με το παιχνίδι μου. Αν παίξω έτσι, ίσως έχω μια ελπίδα” πρόσθεσε ο αριστερόχειρας Αργεντίνος.

Για να φτάσει στα προημιτελικά και τον Ναδάλ, ο Πέγια απέκλεισε πολύ αξιόλογους αντιπάλους όπως τον πρωταθλητή του Rio Open, Λάσλο Τζέρε, τον Μάριν Τσίλιτς στο 2ο γύρο και τον πολύ δυνατό στο χώμα, Μάρκο Τσεκινάτο την Πέμπτη.

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

The post Πέγια: “Ο Ναδάλ είναι ένας Θρύλος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα