Απογοήτευσε κι έμεινε εκτός Μόντε Κάρλο ο Τιμ – VIDEO

O Ντομινίκ Τιμ αποχαιρέτησε το τουρνουά του Μόντε Κάρλο, καθώς ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τον εξαιρετικά φορμαρισμένο Ντούσαν Λάγιοβιτς…

Ο Αυστριακός, αν και διακρίνεται για τις ικανότητές του στη χωμάτινη επιφάνεια, δεν κατάφερε να φέρει σε πέρας την δοκιμασία του απέναντι στον επίσης σπεσιαλίστα Ντούσαν Λάγιοβιτς, μένοντας εκτός Monte Carlo Masters από τον 3ο μόλις γύρο.

Παίζοντας φοβερό τένις, κρατώντας την ψυχραιμία του στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα και εκμεταλλευόμενος την νευρικότητα του Τιμ,

ο Λάγιοβιτς έφτασε σε μια παλικαρίσια νίκη που του έδωσε το εισιτήριο για την “8αδα” του θεσμού.

Μετά από μια ώρα και 32 λεπτά αγώνα, ο Σέρβος επιβλήθηκε με 6-3, 6-3 του Νο5 τενίστα στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ και έδειξε πως μόνο πυροτέχνημα δεν ήταν η νίκη του επί του Κέι Νισικόρι στο Masters του Μαϊάμι, πριν λίγο καιρό.

Dusan scores the upset!@Dutzee knocks out Indian Wells champ Thiem 6-3 6-3 to reach only his second Masters 1000 quarter-final #RolexMCMasters pic.twitter.com/91v4BPam7b

Tennis TV (@TennisTV) 18 Απριλίου 2019


Πέντε μπρέικ δέχθηκε ο Τιμ στην αναμέτρηση, και απόλεσε το προβάδισμα με 1-3 στο δεύτερο σετ, χάνοντας την ευκαιρία να στείλει το ματς σε τρίτο και καθοριστικό σετ.

Ο Σέρβος, Νο48 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, “έτρεξε” σερί πέντε κερδισμένων γκέιμ και πανηγύρισε την σπουδαία αυτή νίκη, που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Λορέντζο Σονέγο στα προημιτελικά της Παρασκευής.

Ο Σονέγο από την πλευρά του κέρδισε τον Κάμερον Νόρι με 6-2, 7-5 νωρίτερα και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε προημιτελικά Masters διοργάνωσης, στην αγαπημένη του επιφάνεια.

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Απογοήτευσε κι έμεινε εκτός Μόντε Κάρλο ο Τιμ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα