The Italian Job – VIDEO

Μαγική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Φάμπιο Φονίνι και “εξολόθρευσε” τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στη μεταξύ τους αναμέτρηση, παίρνοντας την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Monte Carlo Masters…

Ο Ιταλός πρωταθλητής, απέδειξε για πολλοστή φορά πως παίζοντας στο χώμα είναι… άλλος τενίστας, και όντας ιδιαίτερα ψύχραιμος, έχοντας την πλήρη επίγνωση των δυνατοτήτων του, κατάφερε να κερδίσει με χαρακτηριστική άνεση το Νο3 του ταμπλό.

Μετά από μιάμιση ώρα αγώνα, ο Φονίνι επικράτησε με 7-6(6), 6-1 του Ζβέρεφ και “πέταξε”

για την τελική “8αδα” της διοργάνωσης, όπου θα αγωνιστεί απέναντι στον Μπόρνα Τσόριτς.

Ο Κροάτης με τη σειρά του κέρδισε τον Πιέρ Ιγ Ερμπέρ στο τελευταίο ματς της ημέρας με 6-4, 6-2.

FABULOUS FABIO @fabiofogna takes down third seed Zverev and moves into the #RolexMCMasters quarter-finals! pic.twitter.com/BN6pqyo7SX

Tennis TV (@TennisTV) 18 Απριλίου 2019


Ο Ζβέρεφ απογοήτευσε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στη χωμάτινη επιφάνεια και γνώρισε την δεύτερη ήττα του σε τέσσερα ματς στη φετινή clay court season, δείχνοντας πως δεν διανύει καλό φεγγάρι στο Tour.

Αντίθετα, το Νο18 του κόσμου έστειλε μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις για την φετινή χωμάτινη περίοδο, μιας και είναι από τους τενίστες που αξίζει κανείς να παρακολουθήσει.

Στη σημερινή αναμέτρηση, ο Ζβέρεφ “έσπασε” το σερβίς του Φονίνι μια φορά στο πρώτο σετ, όμως δεν έφτασε ποτέ κοντά στην κατάκτηση του εναρκτήριου κομματιού του αγώνα, χάνοντας το στο τάι-μπρέικ τελικά.

Στο δεύτερο σετ, ο Γερμανός δεν μπήκε ποτέ στον αγώνα. Ο Ιταλός έχοντας αυτοπεποίθηση περνούσε φοβερά χτυπήματα και έκανε πραγματικό πάρτι, απέναντι στον νευρικό αντίπαλό του, που έβλεπε το ματς να ξεγλιστράει τόσο εύκολα μέσα από τα χέρια του.

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post The Italian JobVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα