Παβλιουτσένκοβα: “Σταματήστε τη βία, σταματήστε τον πόλεμο”

Η Νο1 Ρωσίδα τενίστρια απεύθυνε το δικό της μήνυμα προς τον πρόεδρο της χώρας της, Βλαντιμίρ Πούτιν, τονίζοντας την αντίθεσή της για τη ρώσικη εισβολή στην Ουκρανία με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. 

pic.twitter.com/Ju2Ku0JPpc

— Anastasia Pavlyuchenkova (@NastiaPav) February 28, 2022

Η “χρυσή” Ολυμπιονίκης του Τόκιο στο διπλό μικτό, μαζί με τον Αντρέι Ρούμπλεφ, δεν δίστασε να εκφράσει τους φόβους της για την όλη

κατάσταση, αλλά παράλληλα δήλωσε ότι δεν φοβάται για να παραθέσει τις απόψεις της. 

“Παίζω τένις από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Εκπροσωπώ τη Ρωσία σε όλη μου τη ζωή. Αυτό είναι το σπίτι μου κι αυτή είναι η πατρίδα μου. Αλλά τώρα είμαι πολύ φοβισμένη, όπως η οικογένειά μου και οι φίλοι μου.” αναφέρει η Ρωσίδα τενίστρια.

“Ωστόσο, δεν φοβάμαι να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Είμαι ενάντια στον πόλεμο και στη βία.”

“Οι προσωπικές φιλοδοξίες ή τα πολιτικά κίνητρα δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τη βία. Αυτό στερεί το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Είμαι μπερδεμένη και δεν γνωρίζω πως μπορώ να βοηθήσω την κατάσταση.”

“Είμαι μόνο μια αθλήτρια που παίζει τένις. Δεν είμαι πολιτικός, δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο. Δεν έχω καμία εμπειρία σε αυτά. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εκφράσω δημόσια τη διαφωνία μου με τις αποφάσεις που έχουν παρθεί και να συζητήσω ανοιχτά γι’ αυτή.”

“Σταματήστε τη βία, σταματήστε τον πόλεμο”, συμπλήρωσε η 30χρονη Ρωσίδα. 

The post Παβλιουτσένκοβα: “Σταματήστε τη βία, σταματήστε τον πόλεμο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα