Επιστρέφει στο Davis Cup ο Ζβέρεφ

Μία εβδομάδα μετά από τα όσα θλιβερά και απαράδεκτα συνέβησαν στο Ακαπούλκο, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα κάνει την επανεμφάνισή του στα courts και μάλιστα στο Davis Cup, με τον 24χρονο να ενσωματώνεται με την ομάδα της Γερμανίας για το tie με τη Βραζιλία στο Ρίο. 

Με την απόφαση αυτή ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης του Τόκιο, αλλάζει ουσιαστικά στάση, καθώς τον Οκτώβριο του 2021 είχε αποσυρθεί από τους αγώνες τονίζοντας ότι δεν θα παίξει ξανά στη διοργάνωση αν αυτή δεν επιστρέψει στο παλιό σύστημα διεξαγωγής. 

“Το

σύστημα διεξαγωγής πρέπει να αλλάξει, εμμένω σε αυτό. Είμαι συνεπής με τις απόψεις μου. Θέλω να κερδίσω το Davis Cup, όμως θέλω να κερδίσω το αληθινό Davis Cup”, είχε δηλώσει ο Γερμανός σε γερμανικό πρακτορείο. 

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο Ζβέρεφ άλλαξε τις θέσεις του και είναι έτοιμος να παίξει κόντρα στη Βραζιλία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (4-5/3). 

“Είμαστε χαρούμενοι που ο Αλεξάντερ θα είναι κοντά μας”, δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας Μίκαελ Κόλμαν. “Η συμπεριφορά του στο Ακαπούλκο ήταν χωρίς αμφιβολία απαράδεκτή και λανθασμένη.”

“Ο ίδιος το αναγνώρισε αυτό και ζήτησε συγγνώμη γι΄ αυτή τη συμπεριφορά. Τώρα θέλουμε να τον βοηθήσουμε ως ομάδα προκειμένου να περάσει αυτή τη δύσκολη φάση. 

Ο Νο3 του κόσμου θα πάρει τη θέση του Ντάνιελ Αλτμάιερ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Την τελευταία φορά που ο Ζβέρεφ αγωνίστηκε με τη Γερμανία στο Davis Cup ήταν το 2019. 

The post Επιστρέφει στο Davis Cup ο Ζβέρεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα