Τρομακτική Μουγκουρούθα! – VIDEO

13:57 2/6/2018 - Πηγή: Tennis24
Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα φαίνεται πως έχει βρει για τα καλά τον ρυθμό της. Κάνοντας μια εκπληκτική εμφάνιση, η Ισπανίδα “ισοπέδωσε” την Σαμάνθα Στόσουρ και προκρίθηκε με υπέρμετρη άνεση στις “16” καλύτερες του φετινού Ρολάν Γκαρός…

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Ρολάν Γκαρός. Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, απόλεσε μόλις δυο γκέιμς από την Σαμάνθα Στόσουρ και πέρασε με ευκολία στις “16” καλύτερες του

θεσμού.

Η Μουγκουρούθα, χρειάστηκε μόλις 63 λεπτά αγώνα για να υπερκεράσει το εμπόδιο της Στόσουρ, η οποία αν και είναι εξαιρετική στην χωμάτινη επιφάνεια, δεν μπόρεσε να απειλήσει ούτε στο παραμικρό την 23χρονη σήμερα.

Τελικό αποτέλεσμα 6-0, 6-2 υπέρ της κατόχου του τίτλου το 2016 και πολύ άνετη πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, όπου θα συναντήσει την Ουκρανή Λέσια Τσουρένκο, Νο39 του κόσμου.

.@GarbiMuguruza into the final 16 at #RG18 @SloaneStephens down a set against Giorgi on Court 18.@Petra_Kvitova down a set to Kontaveit on Court 1.

Watch live now on Tennis Channel and TC Plus→ https://t.co/tPoe44C26q pic.twitter.com/m3fZVsxvDy

Tennis Channel (@TennisChannel) 2 Ιουνίου 2018


Η Τσουρένκο από την πλευρά της, έκανε εξαιρετική εμφάνιση και κέρδισε λίγα λεπτά αργότερα την Μαγκνταλένα Ριμπαρίκοβα, Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης, με 6-2, 6-4 για να “σφραγίσει” το ραντεβού της με την Μουγκουρούθα στην επόμενη φάση του Γαλλικού Όπεν.

Στα του αγώνα της Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα με την Σαμ Στόσουρ, τα στατιστικά και το τελικό σκορ αποδεικνύουν και στο χαρτί την ανωτερότητα της Ισπανίδας σε βάρος της αντιπάλου της.

Πιο συγκεκριμένα, αξιοσημείωτο είναι το ότι στο εναρκτήριο κομμάτι της αναμέτρησης, η Στόσουρ δεν έφτασε ούτε καν σε γκέιμ πόιντ, αφού δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει πάνω από δυο πόντους σε κάποιο γκέιμ.

Η Ισπανίδα έχασε μόλις 10 πόντους στο πρώτο σετ και με συνοπτικές διαδικασίες μετά από μόλις 24 λεπτά αγώνα… φιλοδώρησε με ένα μεγαλοπρεπές bagel την Αυστραλή, Νο90 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Στο δεύτερο σετ, η κατάσταση δεν άλλαξε δραματικά. Η Μουγκουρούθα συνέχισε να είναι η κυρίαρχος της αναμέτρησης, με την Στόσουρ πάντως τώρα, να καταφέρνει και να κερδίζει δυο γκέιμς.

Η Ισπανίδα ξεκίνησε με 2-0, βάζοντας τις βάσεις για την κατάκτηση και αυτού του σετ. Αν και η Στόσουρ ισοφάρισε προσωρινά σε 2-2, η συνέχεια άνηκε ολοκληρωτικά στην Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα.

Με τέσσερα συνεχόμενα κερδισμένα γκέιμς, η Ισπανίδα έφτασε στην άνετη νίκη και έδειξε για ακόμη μια φορά πως πρέπει να συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί για να κάνει δικό της τον τίτλο στο Παρίσι, αφού οι εμφανίσεις της ολοένα και γίνονται καλύτερες.

Σάββατο 2/6: 3ος Γύρος Ρολάν Γκαρός, Γυναίκες

Muguruza (Spain) beat Stosur (Australia) 6-0, 6-2

Tsurenko (Ukraine) beat Rybarikova (Slovakia) 6-2, 6-4

French Open Women’s Draw | OOP (-1h) l LIVE SCORES

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τρομακτική Μουγκουρούθα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα