Παραβίασε τους κανόνες και την… πάτησε ο Μίλμαν!

14:40 5/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Τζον Μίλμαν ετοιμαζόταν για τον αγώνα του στον 2ο γύρο του Wimbledon κόντρα στον Μίλος Ράονιτς. Πριν μπει στο court, όμως, οι διοργανωτές του τουρνουά κατάλαβαν ότι… παραβιάζει τους αυστηρούς κανόνες του Championships, απαγορεύοντας του την είσοδο! Διαβάστε παρακάτω την απίστευτη ιστορία…

Δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά, που ένας τενίστας παραβιάζει τους κανόνες του Wimbledon και αναγκάζεται να αλλάξει ολόκληρο το πλάνο του, λίγα λεπτά πριν αγωνιστεί.

Ο λόγος φυσικά για τους κανόνες που υπάρχουν σε θέματα ένδυσης και υπόδησης. Όλοι οι τενίστες γνωρίζουν πως πρέπει να αγωνιστούν με λευκά παπούτσια, λευκές κάλτσες, καπέλα, περικάρπια, t-shirt, σορτς.

Φυσικό κι επόμενο όμως, μερικοί να μην… θυμούνται πως θα πρέπει και το εσώρουχό τους να είναι ολόλευκο, προκειμένου να μην δημιουργεί πρόβλημα στους διοργανωτές.

Έλα που όμως ο Αυστραλός Τζον Μίλμαν χρειάστηκε να περάσει τα πάνδεινα για να αγωνιστεί στον αγώνα 2ου γύρου κόντρα στον Μίλος Ράονιτς. Αυτό, γιατί ενώ ετοιμαζόταν να μπει στο court για προθέρμανση, οι υπεύθυνοι του court… ανίχνευσαν πως φορούσε πολύχρωμο εσώρουχο!

Γρήγορα γρήγορα, του είπαν πως θα πρέπει να βρει ολόλευκο εσώρουχο ώστε να παίξει. Κάπου εκεί, ξεκίνησε ο αγώνας με τον χρόνο. Ο Μίλμαν έστειλε τον πατέρα του να του βρει οπωσδήποτε λευκά εσώρουχα.

Ο… μεγάλος Μίλμαν, άκουσε τον γιο του κι έφυγε “σφαίρα” προς το κέντρο του Λονδίνου, προκειμένου να βρει ένα μαγαζί και να προμηθευτεί… εσώρουχα για τον γιο του. Φυσικά δεν θα μπορούσε να τον απογοητεύσει.

Ο μπαμπάς Μίλμαν ήταν πιο γρήγορος κι από τον άνεμο, κι αφού αγόρασε… 12(!) εσώρουχα, επέστρεψε θριαμβευτής στην μάχη με το χρόνο, στο court του Wimbledon, δίνοντας τα νέα εσώρουχα στον Τζον, ο οποίος πρόλαβε τα χρονικά περιθώρια που του είχαν δοθεί κι αγωνίστηκε κανονικά.

Πάντως, δεν φάνηκε να ήταν και τυχερά, αφού ο Μίλμαν ηττήθηκε από τον εξαιρετικό Ράονιτς μετά από τρία πολύ σκληρά τάι μπρέικ, τα οποία κέρδισε όλα ο Καναδός!

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Παραβίασε τους κανόνες και την… πάτησε ο Μίλμαν! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα