ΠΑΜΕ λίγο ακόμα… – VIDEO

10:46 5/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Τσιτσιπάς και Ντόναλντσον αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν για 2η σερί ημέρα στο Wimbledon καθώς τα δύο αστέρια θα συνεχίσουν τη συναρπαστική τους μάχη στο Court 18

Mπορεί να παίζει ο Ναδάλ και να έχει μάλιστα δύσκολο αντίπαλο, μπορεί να παίζει ο Τζόκοβιτς και οι Χάλεπ, Μουγκουρούθα, ωστόσο τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στο γήπεδο 18 (περίπου στις 15:30GR), εκεί όπου αναμένεται επικό τέλος σε ένα φοβερό ματς ανάμεσα σε δύο ανερχόμενα αστέρια του παγκοσμίου τένις.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Τζάρεντ Ντόναλντσον θα

συνεχίσουν τη μάχη τους που διακόπηκε το απόγευμα της Τετάρτης λόγω βροχής, με τον 19χρονο Έλληνα πρωταθλητή να προηγείται με 2-1 σετ αλλά να βρίσκεται με break κάτω στο 4ο (6-3, 6-2, 3-6, 3-4).

Αμέσως μετά τον αγώνα του Τσιτσιπά, στο court 18 θα μπει ο Μάρκος Παγδατής που προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Ντόμινικ Τιμ στον 1ο γύρο. Ο Κύπριος, ημιφιναλίστ στο Wimbledon το 2006, θα αντιμετωπίσει τον Κάρεν Κατσάνοφ έχοντας την ευκαιρία να προχωρήσει κι άλλο στη διοργάνωση.

Το πρόγραμμα στο κεντρικό γήπεδο (15:00GR) θα ανοίξει ο δύο φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης, Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον υπολογίσιμο, Μίκχαηλ Κουκούσκιν που προέρχεται από την ημιτελική του πορεία στο Ίστμπουρν την τελευταία εβδομάδα πριν το Wimbledon

O Ναδάλ έχει κερδίσει τον 30χρονο Καζάκο και στις τρεις φορές που έχουν συναντηθεί, με τελευταία πριν από 4 χρόνια και πάλι στο Wimbledon.

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Σταν Βαβρίνκα που είναι πίσω με 2-0 σετ κόντρα στον Τόμας Φαμπιάνο (7-6, 6-3, 5-6) και ο αγώνας τους θα συνεχιστεί στο Court 3. Ο Ελβετός είχε δύο set point στο 3ο σετ, πριν η βροχή διακόψει το ματς την ώρα που ο Ιταλός qualifier, σέρβιρε στο 5-6 για να παραμείνει στο 3ο σετ.

Στο Court 2 γύρω στις 17:30 θα ξεκινήσει η αναμέτρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Χοράσιο Ζεμπάγιος ενώ το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει τέσσερα ακόμη πολύ σημαντικά παιχνίδια Α.Ζβέρεφ-Φριτζ, Λόπεζ-Ντελ Πότρο, Σαποβάλοφ-Περ και Τόμικ-Νισικόρι.

Tι πρέπει ξέρετε για την 4η ημέρα

Από το γυναικείο πρόγραμμα, ξεχωρίζει αναμφίβολα το παιχνίδι της Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα με τη Γιοχάνα Κόντα στο κεντρικό court (17:30GR) ενώ προσοχή θέλουν οι αντίπαλες των Σιμόνα Χάλεπ και Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, Σουάι Ζενγκ και Άλισον Βαν Ούιτβανκ αντίστοιχα.

To πρόγραμμα στα τρία κεντρικά court

Centre Court (ώρα έναρξης 15:00GR)
Mikhail Kukushkin (Kazakhstan) v 2-Rafa Nadal (Spain)
22-Johanna Konta (Britain) v Dominika Cibulkova (Slovakia)
21-Kyle Edmund (Britain) v Bradley Klahn (U.S.)

Court One (ώρα έναρξης 15:00GR)
3-Marin Cilic (Croatia) v Guido Pella (Argentina) (Cilic leads 6-3 6-1 3-4)
1-Simona Halep (Romania) v Zheng Saisai (China)
5-Juan Martin del Potro (Argentina) v Feliciano Lopez (Spain)
Taylor Fritz (U.S.) v 4-Alexander Zverev (Germany)

Court Two (ώρα έναρξης 13:30GR)
Katie Boulter (Britain) v 18-Naomi Osaka (Japan)
8-Anderson (South Africa) v Seppi (Italy) (Anderson leads 6-3 6-7(5) 6-3 1-1)
Horacio Zeballos (Argentina) v 12-Novak Djokovic (Serbia)
Bernard Tomic (Australia) v 24-Kei Nishikori (Japan)
3-Garbine Muguruza (Spain) v Alison Van Uytvanck (Belgium)

WIMBLEDON MEN’S DRAWWIMBLEDON WOMEN’S DRAW – OOP (-2h)

The post ΠΑΜΕ λίγο ακόμα… – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα