Παραμιλάει όλος ο κόσμος με τον Τσιτσιπά! – VIDEO

08:31 6/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Όλοι μιλούν για το next big thing του παγκοσμίου τένις

Η μεγάλη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Τζάρεντ Ντόναλντσον στο 2ο γύρο του Wimbledon Championships, έχει ταρακουνήσει τον κόσμο του τένις.

Δεν ήταν τόσο η νίκη αυτή καθ’αυτή, αλλά ο τρόπος που ήρθε αλλά και η απόδοση του 19χρονου Έλληνα πρωταθλητή που έδειξε χαρακτήρα και για μεγάλο μέρος του ματς, έπαιξε εκπληκτικό τένις στο γρασίδι.

Ο Στέφανος επικράτησε τελικά με σκορ 6-3, 6-2, 3-6, 4-6, 6-3 του 21χρονου

Αμερικανού και προκρίθηκε για πρώτη φορά στον 3ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης, έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να διακριθεί ακόμα περισσότερο.

Το Νο31 του ταμπλό, στον 3ο γύρο την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό, Νο133 στον κόσμο, Τόμας Φαμπιανο που έκανε την έκπληξη και απέκλεισε στο 2ο γύρο τον Στάνισλας Βαβρίνκα που με τη σειρά του είχε κερδίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στην πρεμιέρα.

Ο Στέφανος βρέθηκε πίσω με break στο ξεκίνημα του καθοριστικού σετ, όμως με μια φοβερή αντεπίθεση κατάφερε να ολοκληρώσει τη νίκη του, έστω και σε δύο δόσεις λόγω της διακοπής λόγω βροχής την Τετάρτη.

Ο επικός πόντος στο 7ο game του καθοριστικού σετ, με τον Τσιτσιπά να βγάζει ένα απίθανο diving volley, έχει συναρπάσει τους πάντες.

Wimbledon.com (twitter): Καλως ήρθατε στο μέλλον του ανδρικού τένις

“Welcome to the future of men’s tennis!”

19-year-old @StefTsitsipas defeats Jared Donaldson 6-3, 6-2, 3-6, 4-6, 6-3 in the second round – we won’t tire of seeing more shots like this #Wimbledon pic.twitter.com/KXmEqxbtMq

Wimbledon (@Wimbledon) July 5, 2018

Tennis.com: O ανερχόμενος αστέρας, Τσιτσιπάς, κέρδισε στα πέντε σετ τον Ντόναλντσον

Asked Stefanos Tsitsipas about that amazing dive in set 5 of his win today over Jared Donaldson. His answer?

“The dive was everything.”

— Chris Oddo (@TheFanChild) July 5, 2018

Το απίθανο diving volley του Στέφανου

The post Παραμιλάει όλος ο κόσμος με τον Τσιτσιπά! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα