Παραμένει "ψηλά" ο Λουντ, αλλά...

Σε μεταγραφικό τριήμερο μπαίνει η ΑΕΚ, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι πολύ πιθανό μέσα στα επόμενα 24ωρα η Ένωση να προχωρήσει στην απόκτηση τουλάχιστον ενός ποδοσφαιριστή.

Το Novasports.gr σας ενημέρωσε από χθες για την περίπτωση του Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και έχει ήδη κάνει επαφή με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Φινλανδός πάντως δεν αποτελεί την βασική επιλογή του προπονητή και των ανθρώπων της
Ένωσης. Είναι όμως ξεκάθαρα η πρώτη εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του μέσου που βρίσκονται σε συζητήσεις τις τελευταίες μέρες.

Ο Λουντ είναι ένας παίκτης τον οποίο γνωρίζει καλά ο τεχνικός του Δικεφάλου από την κοινή τους παρουσία στον Παναθηναϊκό και παραμένει πάντα ψηλά στη λίστα του, αφού ξέρει τις ικανότητές του και τι μπορεί να του δώσει μέσα στο παιχνίδι.

Σε ότι αφορά στο θέμα του Εζεκίελ Πόνσε, παρά το γεγονός ότι στην Ιταλία έκαναν λόγο για "ναυάγιο" στον δανεισμό του στην ΑΕΚ, αυτό που έλεγαν και χθες αργά το βράδυ οι άνθρωποι της Ένωσης είναι ότι δεν έχει αλλάξει το παραμικρό και σύμφωνα με νεότερη επικοινωνία που είχαν με την πλευρά της Ρόμα πήραν τη διαβεβαίωση ότι ο παίκτης θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνει αμέσως το ταξίδι για το Κίελτσε και να περάσει εδώ από ιατρικές εξετάσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα