Παντοδύναμος Νόλε, στα ημιτελικά του Σινσινάτι

Με νέο περίπατο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε στα ημιτελικά του Masters του Σινσινάτι όπου τον περιμένει ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ!

Απόλυτος κυρίαρχος…

Από περίπατο σε περίπατο πηγαίνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς!

Μπορεί να ξεκίνησε τη διοργάνωση κάπως διστακτικά στο πρώτο του επίσημο ματς μετά από έξι μήνες, ωστόσο, στη συνέχεια έχει συντρίψει τους αντιπάλους του με χαρακτηριστική ευκολία.

Ο Γιαν-Λέναρντ Στρουφ πέτυχε σπουδαίες νίκες μέσα στην εβδομάδα αλλά κόντρα στον Νόλε έμοιαζε με παίκτη της σειράς με τον Σέρβο να τον συντρίβει με 6-3, 6-1 και να προκρίνεται

στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Κανένα πρόβλημα δεν είχε ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο να επιβάλει τον ρυθμό του από την αρχή του ματς κερδίζοντας σχεδόν όλα τα μεγάλα σε διάρκεια ράλι ενώ έκανε “πάρτι” τόσο στο σερβίς του Στρουφ όσο και στα δικά του service games.

Σε “σκάρτη” μία ώρα αγώνα όλα είχαν τελειώσει και ο Νόβακ βάζει πλώρη προς τον 35ο Masters τίτλο του και δεύτερο στο Western and Southern Open.

Ο επόμενος του αντίπαλος είναι ένας τενίστας που τον έχει κερδίσει τρεις συναπτές φορές στη σκληρή επιφάνεια, ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ με τον Τζόκοβιτς να θέλει να βάλει τέλος σε αυτό το κακό σερί και σίγουρα δεν θα υποτιμήσει τον μαχητικό Ισπανό.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Παντοδύναμος Νόλε, στα ημιτελικά του Σινσινάτι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα