“Ζωντανή” μετά από θρίλερ η Οσάκα

Η Ναόμι Οσάκα ξεπέρασε ένα εφιαλτικό ξεκίνημα στον αγώνα της κόντρα στην Ανέτ Κονταβέιτ και κατάφερε τελικά να πάρει μια απίστευτα δύσκολη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά του Western and Southern Open!

Η 22χρονη Γιαπωνέζα έδειξε δύο πρόσωπα κατά τη διάρκεια του προημιτελικού κόντρα στην big hitter Εσθονή αλλά, έστω και δύσκολα, πήρε μια νίκη που της δίνει τεράστια ώθηση για τη συνέχεια της διοργάνωσης (4-6, 6-1, 7-5).

Ζορίστηκε πάρα πολύ στην αρχή του αγώνα η κάτοχος δύο Grand Slam

τίτλων μιας και η Κονταβέιτ έκανε ένα άριστο επιθετικά ματς με συνέπεια να προηγηθεί με σετ και break στο δεύτερο σετ (2-0)!

Κάπου εκεί, οι “μηχανές” της Οσάκα πήραν μπρος και έκανε ένα τρομερό σερί games 10-1 που την έστειλε στο υπέρ της 4-1 στο τρίτο σετ αλλά ούτε εκεί βρήκε την ηρεμία της.

Η Κονταβέιτ έκανε ένα τρομερό comeback ισοφαρίζοντας σε 4-4 και στη συνέχεια οι δύο κοπέλες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι, τελικά, η Κονταβέιτ να λυγίσει πρώτη στο 6-5 ενώ σέρβιρε για να παραμείνει στο ματς.

Αντίπαλος στα ημιτελικά του Σινσινάτι για την Οσάκα θα είναι η Ελίζ Μέρτενς.

Η Βελγίδα, μετά τον τελικό στην Πράγα, συνεχίζει το ίδιο δυναμικά και στη σκληρή επιφάνεια επικρατώντας εύκολα της μεγάλης έκπληξης της διοργάνωσης, Τζέσικα Πέγκουλα με 6-1, 6-3.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

Κώστας Αϊτάκης

The post “Ζωντανή” μετά από θρίλερ η Οσάκα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα