Πέταξε εκτός τον υπερασπιστή ο Μπαουτίστα Αγούτ!

Στον τρίτο του ημιτελικό σε Masters διοργάνωση προκρίθηκε ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ και το έκανε με μια εντυπωσιακή ανατροπή αποκλείοντας τον υπερασπιστή του Σινσινάτι, Ντανίλ Μεντβέντεφ!

Ο 32χρονος Ισπανός επέστρεψε από την κόλαση του πρώτου στο οποίο ο Ρώσος τον έκανε ό,τι ήθελε στο να μπορέσει, σιγά-σιγά να φέρει τούμπα το ματς εκνευρίζοντας παράλληλα τον οξύθυμο αντίπαλό του και κατάφερε τελικά να ολοκληρώσει μια τρομερή ανατροπή με 1-6, 6-4, 6-3.

Το ματς θύμισε πολύ την περσινή νίκη του επί του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Μαϊάμι όπου και πάλι ήταν τραγικός στο

πρώτο σετ αλλά με τη μεθοδικότητα και την μαχητικότητα που τον διακρίνει, κατάφερε και τότε να γυρίσει ανέλπιστα το ματς!

Φυσικά, ο Μεντβέντεφ φέρει μεγάλη ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα μιας και είχε το ματς στα χέρια κάμποσες φορές και δεν το “σκότωσε”.

Ο Ρώσος τελείωσε το ματς με 5/20 break points, ένα στατιστικό που τον πλήγωσε ανεπανόρθωτα από το δεύτερο σετ και μετά.

Μετά από ένα πρώτο σετ-περίπατο, τα πράγματα άρχισαν να στραβώνουν για τον Ρώσο όταν έχασε τριπλό break point στις αρχές του δεύτερου σετ με τον Μπαουτίστα στα “σχοινιά”.

Έκτοτε, ο Ισπανός μπήκε για τα καλά στο ματς ενώ ο Μεντβέντεφ άρχισε να εκνευρίζεται και να είναι ασταθής.

Προηγήθηκε παρόλα αυτά με break στο δεύτερο σετ αλλά έχασε τρία σερί games και ισοφαρίστηκε.

Παρόμοιο σενάριο και στο τρίτο σετ με αλλεπάλληλα breaks από τους δύο τενίστες αλλά ο Αγούτ κατάφερε να πάρει τους κρίσιμους πόντους στο τέλος όντας σαφώς πιο ψύχραιμος από τον Μεντβέντεφ.

Τώρα, εκτός απροόπτου θα παίξει με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και αυτό δεν τον τρομάζει μιας και έχει h2h 3-3 με τον Νόλε στη σκληρή επιφάνεια έχοντας κερδίσει τις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις κόντρα στον Σέρβο στην επιφάνεια αυτή!

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Πέταξε εκτός τον υπερασπιστή ο Μπαουτίστα Αγούτ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα