ΠΑΜΕ Ελλάδα!

19:08 4/1/2020 - Πηγή: Tennis24
Η Ελλάδα μπαίνει στη μάχη της δεύτερης αγωνιστικής του ATP Cup κόντρα στη Γερμανία του Αλεξάντερ Ζβέρεφ ελπίζοντας στην πρώτη της νίκη σε tie στη φετινή διοργάνωση!

Ώρα για την πρώτη νίκη!

Μετά την ατυχή πρεμιέρα κόντρα στον εξαιρετικό Καναδό των Σαποβάλοφ-Αλιασίμ, η Ελλάδα αντιμετωπίζει, σε πολύ

καλή ώρα για τους Έλληνες θεατές, τη Γερμανία του Αλεξάντερ Ζβέρεφ σε ένα must win tie αν θέλει να συνεχίσει στο ATP Cup πέραν της φάσης των ομίλων.

Φυσικά, η αποστολή της ελληνικής ομάδας είναι δεδομένα πολύ δύσκολη καθώς έχει κληρωθεί σε έναν πολύ ποιοτικό όμιλο με τον Μιχάλη Περβολαράκη να καλείται να κάνει διαρκώς υπερβάσεις για το επίπεδο τένις που έχει παίξει μέχρι στιγμής στην καριέρα του.

Ο Νο487 τενίστας στον κόσμο θα παίξει το πρωί της Κυριακής, 09:30 GR με τον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ, Νο35 στον κόσμο που είναι κάπως πιο βατός αντίπαλος από τον Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ τον οποίο αντιμετώπισε ο Περβολαράκης στην πρεμιέρα του.

Φυσικά, ο 23χρονος τενίστας καλείται να κάνει μια τεράστια υπέρβαση και να πετύχει, ίσως, τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του για να δώσει το προβάδισμα στην ελληνική ομάδα.

Ακολουθεί το…κυρίως μενού με τη μάχη δύο παλιών γνώριμων πλέον, του Στέφανου Τσιτσιπά και του Αλεξάντερ Ζβέρεφ!

Ο Στέφανος έχει, ξεκάθαρα, πάρει τον αέρα από τον 22χρονο Γερμανό τον τελευταίο χρόνο μετρώντας τέσσερις σερί νίκες επί του Ζβέρεφ, την πιο πρόσφατη στο ATP Finals.

Ο Ζβέρεφ προέρχεται από ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ντε Μινόρ καθώς είχε το ματς στα χέρια του μέχρι τα μέσα του δεύτερου σετ αλλά το έχασε!

Καλείται να δώσει απαντήσεις κόντρα στον Στέφανο καθώς και η Γερμανία παίζει τα ρέστα της για πρόκριση στην επόμενη φάση την Κυριακή!

Πρώτο σερβίς περίπου στις 11:00 GR.

Η μέρα περιλαμβάνει φυσικά και άλλα σπουδαία ματς με πρώτο και καλύτερο το άλλο tie του ομίλου μας στο Μπρισμπέιν με την Αυστραλία να αγωνίζεται κόντρα στον Καναδά!

Οι δυο νικητές της πρώτης αγωνιστικής κοντράρονται με δύο φοβερούς αγώνες: τον Νικ Κύργιο να παίζει κόντρα στον Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ 02:00 GR, και τον Ντε Μινόρ κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ στις 03:30 GR.

Ο νικητής αγκαλιάζει την πρόκριση στην επόμενη φάση!

Για τον όμιλο D στο Περθ έχουμε αέρα…ψυχρού πολέμου καθώς η Ρωσία κοντράρεται με τις Η.Π.Α. που αναζητούν επειγόντως νίκη αλλιώς αποκλείονται από την επόμενη φάση.

Ο Τέιλορ Φριτζ θα παίξει κόντρα στον Κάρεν Κατσάνοφ, 11:30 GR, ενώ ο Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Τζον Ίσνερ στις 13:00 GR.

SCHEDULE | SCORES | VIDEOS

Κώστας Αϊτάκης

The post ΠΑΜΕ Ελλάδα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα