ASB Classic: Στο Όκλαντ η Σερίνα

11:10 4/1/2020 - Πηγή: Tennis24
Αν και οι κορυφαίες συναδέλφισσές της βρίσκονται στο Μπρισμπέιν, η Σερίνα Γουίλιαμς ξεκινάει τη νέα χρονιά από τη Νέα ζηλανδία

Με αντίπαλο την δύο φορές πρωταθλήτρια σε Grand Slam, Σβετλάνα Κουζνέτσοβα, θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά η Σερίνα Γουίλιαμς, αγωνιζόμενη στο International τουρνουά της WTA,

με χρηματικό έπαθλο 225,000 δολάρια, ASB Classic στο Όκλαντ.

Το πρώην Νο1 και νυν Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αντιμετωπίσει τη Ρωσίδα για 3η συνεχόμενη δεκαετία, ανανεώνοντας το μεταξύ τους rivalry σε ένα δυνατό ξεκίνημα στη νέα σεζόν.

Η Γουίλιαμς επιστρέφει στο Όκλαντ για πρώτη φορά μετά το 2017, όταν γνώρισε απρόσμενο αποκλεισμό από τη συμπατριώτισσά της, Μάντισον Μπρενγκλ ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα πανηγύρισε τον τίτλο στο Australian Open, όντας έγκυος!

Αυτή θα είναι η 14η συνάντηση των δύο γυναικών, με την 38χρονη Αμερικανίδα να προηγείται 10-3 της 34χρονης Ρωσίδας, Νο53 στον κόσμο.

Στο ίδιο quarter με τη Σερίνα, βρίσκεται και το παιδί θαύμα του γυναικείου τένις, η 15χρονη συμπατριώτισσά της, Κόκο Γκοφ που θα ντεμπουτάρει στο Όκλαντ, αντιμετωπίζοντας στον 1ο γύρο την Βικτόρια Κούζμοβα. Γουίλιαμς και Γκοφ διασταυρώνονται στα προημιτελικά.

Αμάντα Ανισίμοβα και Τζίνι Μπουσάρ βρίσκονται επίσης στο πάνω μέρος του ταμπλό.

Η Καρολίν Βοζνιάκι που έχει ανακοινώσει την απόσυρσή της από το WTA Tour μετά το τέλος του Australian Open 2020, θα παίξει επίσης στο Όκλαντ.

ASB CLASSIC DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-9h)

The post ASB Classic: Στο Όκλαντ η Σερίνα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα