Αποκλειστικό Πανιώνιος: Υπέγραψε ως το τέλος ο Σάμιουελς

19:04 4/1/2020 - Πηγή: Sportime

Σάμιουελς: Υπέγραψε στον Πανιώνιο και θα στην ομάδα μείνει ως το τέλος της σεζόν, όπως αποκαλύπτει το Sportime.

Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο 30χρονος παίκτης έληγε αυτή την περίοδο.

Οι σπουδαίες εμφανίσεις που έκανε ως τώρα με την ομάδα στην Basket League ο Τζαμαϊκανός έκαναν τους «κυανέρυθρους» να αποφασίσουν να τον «δέσουν» ως το τέλος της χρονιάς στο «Σοφία Μπεφόν».

Έτσι ο Πανιώνιος

και ο Σάμιουελς συμφώνησαν να πορευτούν μαζί ως το καλοκαίρι. Ο Σάμιουελς υπέγραψε νέο συμβόλαιο και θα μείνει ο Πανιώνιος θα τον έχει στην ομάδα μέχρι την αυλαία της χρονιάς.

Ο Τζαμαϊκανός έκανε το μεγάλο «μπαμ» στην Ευρωλίγκα με την Αρμάνι (2013-15). Στην συνέχεια (2015) πήγε στην Μπαρτσελόνα, αλλά τραυματίστηκε (κάταγμα στο δεξί χέρι) και έμεινε πίσω.

Από τότε πέρασε από Μπρίντιζι, Παρτιζάν, Λιμόζ. Ήταν χωρίς ομάδα ως τον Οκτώβριο του 2018, όποτε και ο Πανιώνιος του έδωσε μια ευκαιρία για να κάνει restart.

Ο Σάμιουελς άρπαξε την ευκαιρία και αποτελεί «κολώνα» της ομάδας από τότε. Έχει παίξει σε 11 ματς στην Α1 και έχει μέσο όρο 17,9 πόντους (με 44,72% στα δίποντα και 40,74% στα τρίποντα), 6,36 ριμπάουντ, 1,82 ασίστ.

Το Σάββατο (4/1) έκανε άλλη μια σπουδαία εμφάνιση. Είχε 17 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κόψιμο, 1 κλέψιμο και ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη από τον Κολοσσό με 76-67.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Αποκλειστικό Πανιώνιος: Υπέγραψε ως το τέλος ο Σάμιουελς appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα