H κλήρωση του Indian Wells Masters! – DRAW

08:21 7/3/2018 - Πηγή: Tennis24
Το όνομα του Νόβακ Τζόκοβιτς ξεχωρίζει στο ταμπλό του BNP Paribas Open – Βατή κλήρωση για τον υπερασπιστή Ρότζερ Φέντερερ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρώτου ATP Masters 1000 της σεζόν που θα διεξαχθεί 8-18 Μαρτίου στην Καλιφόρνια.

Ο Ρότζερ Φέντερερ καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στο Indian Wells κι αν τα καταφέρει θα γίνει ο μοναδικός που έχει έξι τίτλους στο σπουδαίο τουρνουά, αφήνοντας στους

πέντε τον Νόβακ Τζόκοβιτς που επιστρέφει μετά από το Australian Open και την επέμβαση στον αγκώνα.

Ο μαέστρος έχει ξεκινήσει ιδανικά στη νέα σεζόν, έχοντας το απόλυτο των νικών σε 12 αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα σε Μελβούρνη και Ρότερνταμ, φτάνοντας τους 97 τίτλους καριέρας και επιστρέφοντας στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά μετά το 2012.

Για να παραμείνει, όμως, εκεί ο Φέντερερ θα πρέπει να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά του BNP Paribas Open, διαφορετικά ο τραυματίας Ράφαελ Ναδάλ θα επιστρέψει στο Νο1 μετά το τέλος του πρώτου Masters!

Στο 2ο γύρο ο 36χρονος Ελβετός περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Χάρισον-Ντελμπόνις ενώ στον 3ο γύρο πιθανότερος αντίπαλος είναι ο 25-Κραϊνοβιτς (ή ο Περ). Στη φάση των “16” ο Φέντερερ ενδέχεται να συναντήσει τον 16-Φάμπιο Φονίνι ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με το Νο5 του ταμπλό, Ντόμινικ Τιμ ο οποίος, όμως, έχει στο box του τους Μπέρντιχ και Τσανγκ.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό είναι επίσης ο 3-Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ που έρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες στο tour και ενδέχεται να συναντήσει κατά σειρά τους Βερντάσκο, Ρούμπλεφ και Μπαουτίστα, με τον Νικ Κύργιο να επιστρέφει μετά τη Μελβούρνη και την ήττα από τον “Ντίμι”, βρίσκοντας τον Βούλγαρο στην 8αδα του Indian Wells.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, η παρουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς αποτελεί το μεγάλο νέο των ημερών! Ο θρυλικός Σέρβος αναμένεται να αγωνιστεί μόλις στο δεύτερο τουρνουά του από το Wimbledon 2017 όταν και έκανε ένα μεγάλο διάλειμμα προκειμένου να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα στον καρπό.

Η πρώτη απόπειρα επιστροφής στην Αυστραλία, δεν λειτούργησε πολύ καλά και μένει να δούμε σε τι κατάσταση είναι πλέον ο Νόλε, μετά το χειρουργείο πριν μερικές εβδομάδες στο δεξί αγκώνα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κλήρωση του Τζόκοβιτς είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη και απαιτητική. Μπορεί στο 2ο γύρο να περιμένει κάποιον από τα προκριματικά, ωστόσο στον 3ο γύρο συναντά τον Κέι Νισικόρι, στους “16” τον 6-Χ.Μ. Ντελ Πότρο και στα προημιτελικά είτε τον 2-Μάριν Τσίλιτς είτε τον 15-Τζον Ίσνερ.

Επίσης στο κάτω μέρος του ταμπλό είναι και ο 4-Αλεξάντερ Ζβέρεφ που ετοιμάζεται για ντέρμπι με τον Μίλος Ράονιτς στον 3ο γύρο.

Όσον αφορά τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα ξεκινήσει στον 1ο γύρο με αντίπαλο τον Ρουμάνο, Νο88 στον κόσμο, Ραντού Άλμποτ και σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο του 28χρονου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον 5-Ντόμινικ Τιμ στο 2ο γύρο!

INDIAN WELLS MASTERS DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

The post H κλήρωση του Indian Wells Masters!
DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα