“Παγίδα” για Ναδάλ, ευκαιρία για Τζόκοβιτς

Με κάποια άκρως ενδιαφέρουσα ματς θα συνεχιστεί το πρόγραμμα του Rome Masters στην Ιταλία σήμερα. Ράφαελ Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς, Αλεξάντερ Ζβέρεφ κι όχι μόνο, θα ριχτούν στην μάχη του 3ου γύρου

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή του έχει μπει το τελευταίο μεγάλο τουρνουά πριν την έναρξη του Ρολάν Γκαρός, το Internazionali BNL D’ Italia της Ρώμης. Σήμερα, Πέμπτη, θα γίνουν όλα τα παιχνίδια για την φάση των “16” της διοργάνωσης, στο ανδρικό ταμπλό.

Πιο

συγκεκριμένα, ο εφτά φορές πρωταθλητής στα χωμάτινα courts του Foro Italico και Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ αυτήν την στιγμή, Ράφαελ Ναδάλ, θα έχει tricky αγώνα κόντρα σε έναν από τους πιο ταλαντούχους τενίστες αυτήν την στιγμή στο Tour.

Ο Ισπανός, στις 16:30GR-COSMOTE SPORT 6HD θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ντένις Σαποβάλοφ, Νο29 στον κόσμο, ο οποίος διανύει εξαιρετική αγωνιστική περίοδο και δείχνει ικανός να απειλήσει με το επιθετικό του παιχνίδι τον Ράφα.

Ο 19χρονος Καναδός, μπορεί να έχει και ως όπλο του την μοναδική αναμέτρησή του με τον Ναδάλ, πριν εννιά μήνες στο Μόντρεαλ, όταν είχε επιβληθεί του “Matador” τότε, ξανά για την φάση των “16” μιας Masters διοργάνωσης, στον Καναδά!

Αργότερα μέσα στην ημέρα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα προσπαθήσει να πετύχει την τρίτη σερί του νίκη στην Ρώμη και να προκριθεί στον πρώτο του προημιτελικό για το 2018!

Ο Σέρβος, έχει μεγάλη ευκαιρία να το κάνει, αφού θα αντιμετωπίσει τον ασταθή φέτος Άλμπερτ Ράμος Βινόλας στις 20:30GR-COSMOTE SPORT 6HD. Οι δυο τους έχουν συναντηθεί άλλες πέντε φορές, με τον Νόλε να μετράει ισάριθμες νίκες, χωρίς να έχει χάσει μάλιστα σετ από τον Ισπανό προσεχή αντίπαλό του(13-0).

Ο πιο φορμαρισμένος τενίστας αυτήν την στιγμή στο Tour, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος προέρχεται από δυο συνεχόμενες κατακτήσεις τουρνουά και μετράει δέκα σερί νίκες, θα έχει αρκετά δύσκολο έργο σήμερα.

Στις 16:30GR,ο Γερμανός, Νο3 στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει τον εξαιρετικό φέτος Κάιλ Έντμουντ σε ένα παιχνίδι που συγκεντρώνει πολλά από τα βλέμματα των ανθρώπων του τένις. Αυτήν, θα είναι η τρίτη συνάντηση των δυο, με τον “Σάσα” να μετράει δυο νίκες μέχρι στιγμής στα προηγούμενα παιχνίδια τους.

Μεγάλο ντέρμπι θα γίνει και στις 15:00GR, όταν ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο θα κονταροχτυπηθεί με τον Νταβίντ Γκοφάν για πρώτη φορά μετά από δυο χρόνια. Αυτήν, θα είναι η τρίτη συνάντηση του Αργεντινού με τον Βέλγο, με τους δυο τους να μετρούν από μια νίκη μέχρι στιγμής.

Την ίδια ώρα με το ματς του “Ντέλπο” με τον Γκοφάν, ο Μαρίν Τσίλιτς θα τεθεί αντιμέτωπος με τον αναγεννημένο στην χωμάτινη περίοδο Μπενουά Περ, σε ένα ματς “παγίδα” για τον Κροάτη!

Τέλος, στις 20:00GR ο Κέι Νισικόρι, μετά την μεγαλειώδη νίκη-ανατροπή σε βάρος του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, θα παίξει με τον Φιλίπ Κολσράιμπερ, με μοναδικό του στόχο την συνέχιση του σερί του στην Ρώμη, όπου μετράει δυο νίκες μέχρι στιγμής.

Τα δυο πρώτα παιχνίδια της ημέρας είναι αυτά του Φάμπιο Φονίνι κόντρα στον Πίτερ Γκόγιοβτζικ, στις 13:00GR και αυτό του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα με τον Αλιάζ Μπέντενε, στις 13:30GR.

ROME MASTERS MEN’S DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Παγίδα” για Ναδάλ, ευκαιρία για Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα