Νέα στήλη: Η δική σας άποψη

Το Tennis24 εγκαινιάζει μια νέα στήλη η οποία ανήκει αποκλειστικά στους αναγνώστες του

“Η άποψή μου” είναι η νέα θεματική στήλη του Tennis24, ικανοποιώντας έτσι την “ανάγκη” των αγνών φιλάθλων να εκφράσουν την γνώμη τους για οποιοδήποτε θέμα (τενιστικό) τους απασχολεί.

Το Tennis24 συνεργάζεται με πολλούς και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου και πλέον δίνει ένα ελεύθερο βήμα στους αναγνώστες του προκειμένου να τοποθετηθούν οι ίδιοι σε ένα

επίκαιρο ή μη θέμα. Οι προσωπικές ιστορίες/εμπειρίες από την ενασχόλησή σας με το άθλημα, μπορούν επίσης να δημοσιευτούν και να αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στους χιλιάδες αναγνώστες του Tennis24.

Τα κείμενα τα οποία θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο [email protected], θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένα, με ονοματεπώνυμο, συντακτικά ορθά (τόνους, διαστήματα, παράγραφοι, όχι κεφαλαία) και φυσικά να σέβονται τον αναγνώστη και το ίδιο το άθλημα, σε κόσμιο και τενιστικό πλαίσιο. Aν θέλετε να επισυνάψετε και μια φωτογραφία της αρεσκείας σας, θα πρέπει να έχει διάσταση πάνω από 1000×500 pixels σε jpg μορφή, διαφορετικά θα επιλέξουμε εμείς μια αντιπροσωπευτική για το άρθρο σας.

Οι δημοσιεύσεις, θα αναρτώνται και στη σελίδα του Tennis24 στο Facebook όπου άλλοι followers θα έχουν τη δυνατότητα να σχολιάσουν και να τοποθετηθούν επί του θέματος.

The post Νέα στήλη: Η δική σας άποψη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα