Οσάκα – Γουίλιαμς: Μια «τεράστια» μάχη που ξυπνάει αναμνήσεις – VIDEO

Ναόμι Οσάκα και Σερίνα Γουίλιαμς θα κληθούν να τεθούν αντιμέτωπες(18/2, 05:30π.μ. GR), στην Rod Laver Arena με φόντο τον τελικού του φετινού Australian Open.

Οι δύο σπουδαίες τενίστριες, έχουν βρεθεί ως τώρα στη καριέρα τους τέσσερις φορές, με τη κάθε μία να έχει από δύο νίκες, σε μια αν μη τι άλλο απόλυτα ισορροπημένη αναμέτρηση.

Ωστόσο, το παιχνίδι το οποίο έκανε ιδιαίτερο «ντόρο» εξαιτίας της συμπεριφοράς της Σερίνα Γουίλιαμς, ήταν

στο US Open 2018, όταν η Αμερικανίδα είχε έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με την chair Umpire, ενώ είχε σπάσει και τη ρακέτα της κατά τη διάρκεια ενός πόντου, κάτι που της είχε κοστίσει ένα game.

Η 20χρονη τότε Ναόμι Οσάκα κατάφερνε να στερήσει μια ακόμη ευκαιρία από τον Αμερικανίδα να κατακτήσει το 24ο Grand Slam στη καριέρα της.

Μιλάμε για μια τεράστια μάχη, αφού από την μια έχουμε την 23χρονη Ιαπωνίδα, κάτοχο τριών Major τίτλων και από την άλλη την Σερίνα Γουίλιαμς, η οποία θέλει επιτέλους να φτάσει το ρεκόρ της Μάργκαρερ Κορτ, η οποία έχει 24 Grand Slam τίτλους, με την 39χρονη Αμερικανίδα να ψάχνει με «μανία» αυτό το ρεκόρ.

Οι δύο τενίστριες διαθέτουν αμφότερες πάρα πολύ καλά σερβίς, έχοντας ως όπλα το καλό παιχνίδι πίσω από τη baseline. Η Αμερικανίδα στα 39 της δείχνει σε αρκετά καλή κατάσταση, ωστόσο σίγουρα μια επιλογή της θα είναι να τελειώνει τους πόντους σε σύντομα ράλι, αφού η Οσάκα έχει την ικανότητα και την υπομονή να παίξει σε μεγάλα ράλι, διαθέτοντας τα χτυπήματα και την ποιότητα να σταθεί σε αυτό το κομμάτι.

Το Australian Open και η Rod Laver Arena χωράνε τη μία από τις δύο τενίστριες, οι οποίες θα τα δώσουν όλα σε μια σπουδαία μάχη για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου στον μεγάλο τελικό.

Ας Θυμηθούμε τι είχε γίνει στο μεταξύ τους παιχνίδι το 2018 για τον τελικό του US Open.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Οσάκα – Γουίλιαμς: Μια «τεράστια» μάχη που ξυπνάει αναμνήσεις – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα