Ώριμος Τιμ: “Τα έδωσα όλα!” – VIDEO

20:33 2/2/2020 - Πηγή: Tennis24
O Nτομινίκ Τιμ παρουσιάστηκε πολύ ώριμος και ψύχραιμος στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά την ήττα του από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν.

Έφτασε πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση Slam.

Ο Ντομινίκ Τιμ βρέθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του ένα σετ μακριά από το να στεφθεί νικητής Slam

αλλά ένα σετ μακριά από τη νίκη κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς στη Μελβούρνη δεν είναι μικρό κατόρθωμα…

Ο Αυστριακός είχε τον έλεγχο του αγώνα σε εκείνο το σημείο με τον Νόλε να είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση και να δείχνει ότι έχει κάποιες σωματικές ενοχλήσεις, ωστόσο, από το τέταρτο σετ και μετά ο 32χρονος Σέρβος επανήλθε στα καλά επίπεδα απόδοσης και έφερε τούμπα τον φετινό τελικό.

Παρά την πικρία της ήττας, ο Τιμ θεωρεί ότι τα έδωσε όλα και δεν υπήρχαν πολλά πράγματα που θα έκανε διαφορετικά.

“Δεν έχω να πω ότι θα έκανα πολλά πράγματα διαφορετικά. Τα έδωσα όλα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ίσως τα break back points που είχα στο τελευταίο σετ μου κόστισαν. Πιθανώς, αν έκανα εκεί το break μπορεί να βρισκόμουν στη θέση του νικητή τώρα” ανέφερε.

Για τρίτη φορά μένει στη θέση του φιναλίστ ενός Slam με όλες τις ήττες του εκεί να έχουν έρθει από μέλη του Big3. Θα ήθελε να ανήκε σε διαφορετική era;

“Ειλικρινά όχι. Σε άλλη περίοδο ήταν σίγουρα πιο εύκολο να κατακτήσεις έναν μεγάλο τίτλο. Αλλά χαίρομαι που μπορώ να συναγωνιστώ αυτούς τους τύπους στο κορυφαίο επίπεδο. Είναι σίγουρο ότι με έχουν βελτιώσει. Θα ήθελα να κερδίσω το πρώτο μου Slam όσο είναι ακόμα στο προσκήνιο. Θα έχει άλλη αξία” πρόσθεσε.

Τα τελευταία 13 Slams έχουν κερδηθεί από τους Big3. Τι θα χρειαστεί ώστε να μπορέσει κάποιος, επιτέλους, να σπάσει αυτό το τρελό σερί τους;

“Πιστεύω ότι απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες πλέον. Λίγοι κερδισμένοι πόντοι, λίγη τύχη. Οι δύο τελευταίο τελικοί σε Νέα Υόρκη και Μελβούρνη κρίθηκαν σε ελάχιστα σημεία. Αυτό απομένει να γίνει και θα έχουμε έναν καινούριο νικητή Slam. Μιλάμε για τους 3 κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών που έτυχε να ανήκουν στην ίδια περίοδο. Αυτό είναι ανήκουστο σε οποιοδήποτε σπορ” τόνισε ο Τιμ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ώριμος Τιμ: “Τα έδωσα όλα!” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα