Το ξέσπασμα του Νόλε στον διαιτητή – VIDEO

14:00 2/2/2020 - Πηγή: Tennis24
Έντονο εκνευρισμό προξένησε στον Τζόκοβιτς το γεγονός ότι ο chair umpire του τελικού, Νταμιάν Ντιμουσουά, του χρέωσε δυο time violations μέσα σε διάστημα τριών πόντων. Οι αντιδράσεις του Σέρβου, δεν ήταν και οι πιο ψύχραιμες…

Ένας… καυγάς που ίσως να του στοίχισε πολλά περισσότερα από το δεύτερο σετ. Ο Νόλε έχασε την ψυχραιμία του όταν ο Νταμιάν Ντιμουσουά τον τιμώρησε με δυο code violations και φυσικά δεν το άφησε να περάσει έτσι.

Στο 9ο γκέιμ του δευτέρου

σετ (4-4), ο Νόλε δέχθηκε δυο παρατηρήσεις από τον Γάλλο, για το γεγονός ότι καθυστέρησε να σερβίρει, με τα 25 δευτερόλεπτα που είχε στη διάθεσή του να μηδενίζουν.

Ο Σέρβος έπαιξε με 2ο σερβίς στο μπρέικ πόιντ του Τιμ και δέχθηκε το μπρέικ (5-4), πριν χάσει λίγες στιγμές αργότερα το σετ (6-4).

Στην αλλαγή των πλευρών όμως, ο Τζόκοβιτς έδωσε τις απαντήσεις του στον διαιτητή. Αρχικά τον ακούμπησε στο πόδι και του έδωσε ειρωνικά συγχαρητήρια.

“Μπράβο, έγινες διάσημος τώρα. Έκανες αυτό που ήθελες, έγινες σημείο αναφοράς στον σημερινό τελικό. Συγχαρητήρια”, ήταν τα λόγια του Νόλε στον Ντιμουσουά, που απλά τον κοιτούσε.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα έγιναν:



The post Το ξέσπασμα του Νόλε στον διαιτητή – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα