Τα χρειάστηκε ο Σβέρεφ που σε...2 μέρες νίκησε στα 5 σετ τον Φριτζ

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Φριτζ και Σβέρεφ ξεκίνησε την Πέμπτη και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή καθώς έδυσε ο ήλιος. Ο 20 χρονος Αμερικανός βρισκόταν μπροστά με 2-1 στα σετ χάνοντας το πρώτο με 6-4 από το νούμερο ''4'' στο κυρίως ταμπλό, νούμερο ''3'' στην παγκόσμια κατάταξη αλλά απάντησε στα επόμενα δύο με 7-5 και 7-6 (7-0).

Παρασκευή μεσημέρι η θερμοκρασία άγγιζε τους 30 βαθμούς και οι δύο τους μπήκαν ξανά στο κορτ ''1'' με τον
Γερμανό να σερβίρει πρώτος και να κρατά με άνεση τα service game του. Ένα break στο 4ο game ήταν αρκετό για να περάσει μπροστά με 1-3 ο Σβέρεφ και να μην ξανακοιτάξει πίσω του. Ένα ακόμα break στο 6ο game απλοποίησε την κατάσταση και με 6-1 κατάφερε να πάρει το 4ο σετ και ισοφαρίσει σε 2-2 οδηγώντας τον αγώνα σε 5ο και τελευταίο σετ.

Η διακοπή της Πέμπτης φαίνεται πως έκανε καλό στον Ζβέρεφ που μπήκε με διαφορετική ψυχολογία στο παιχνίδι σε αντίθεση με τον Φριτζ που έδειξε αγχωμένος και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Γερμανού.

Στο 5ο και τελευταίο ο Σβέρεφ έκανε ξανά break νωρίς, μόλις στο 3ο game.
Ο Γερμανός οδήγησε το σετ μέχρι το τέλος, έκανε ακόμα ένα στο 7ο game και κέρδισε τον αγώνα παίρνοντας την πρόκριση στον 3ο γύρο του τουρνουά, εκεί όπου θα βρει μπροστά του τον Λετονό Έρνεστς Γκούλμπις που έκαμψε την αντίσταση του Βόσνιου Νταμίρ Τζουμούρ με 3-2 σετ.

Τα σετ: 4-6, 7-5, 7-6, 6-1, 6-2
Keywords
Τυχαία Θέματα